TUŽNE VIJESTI

Nakon borbe s opakom bolešću napustila nas je Sarah Harding, pjevačica kultnog benda

Majka Sarah Harding, popularne englesko-irske pjevačica obavijestila je javnost da je njezina kćer izgubila bitku s opakom bolešću.

U 39. godini napustila nas je Sarah Harding, članica popularne englesko-irske pop skupine Girls Aloud nakon borbe s rakom dojke.

O preranom odlasku pjevačice javnost je obavijestila njezina majka na službenom Instagram profilu.

"U dubokoj žalosti moram podijeliti s vama vijest da je umrla moja prekrasna kći Sarah. Mnogi od vas znaju da je Sarah vodila bitku s rakom te da se snažno borila do zadnjega dana. Otišla je jutros u miru. Željela bih zahvaliti svima koji su joj pružali iskrenu podršku zadnjih godinu dana. Njoj je to puno značilo i davalo joj je snagu", poručila je njezina majka Marie.

Čitajte i: Borba s opakom bolešću! Pjevačica iz kultnog benda rastužila sve: 'Karcinom se proširio'

Sarah je rak dojke dijagnosticiran prije više od godinu dana, a u kolovozu prošle godine objavijestila je javnost da se karcinom proširio, o čemu je progovorila i u ožujku u memoarima "Hear Me Out".

"U prosincu mi je liječnik rekao da će mi nadolazeći Božić vjerojatno biti posljednji... Ne želim znati točnu prognozu, ne znam zašto bi to itko želio", napisala je glazbenica u knjizi.

"Nisu vjerovali da ću se izvući, mojoj majci samo su rekli da se pripremi za najgore", otkrila je Harding u memoarima nakon što je detaljno opisala teške medicinske zahvate kojima je podvrgnuta.

Knjigu je napisala u nadi da će priča potaknuti veći broj žena da potraže savjet i daljnje pretrage opipaju li izraslinu na dojkama.

"Nemojte da vam pandemija bude izgovor, nemojte odgađati odlazak u bolnicu poput mene", upozorila je tada glazbenica od koje se sada brojni obožavatelji opraštaju objavama na društvenim mrežama.

Linker
18. travanj 2024 20:53