GOTOVO JE

Nakon 15 godina ljubavi i petero djece raspada se još jedan brak: Nevjera je ipak kriva za sve

Iako se turbulentan brak glumice sa Deanom McDermottom neko vrijeme činio stabilnim, ona nikada nije prešla preko njegove nevjere za koju se saznalo 2014.godine.

Odavno se šuškalo da zvijezda hit serije devedesetih "Beverly Hills 90210", Tori Spelling (48) prolazi još jednu bračnu krizu sa suprugom i glumcem Deanom McDermottom (55), no čini se da ovoga puta doista nema povratka, piše Daily Mail.

Slavna glumica navodno se sprema završiti turbulentan brak s Deanom McDermottom pa već priprema zahtjev za razvod.

Izvor blizak paru tvrdi da glumcima, koji su u braku od 2006. godine, nema spasa te da se Tori želi uvjeriti da je financijski stabilna prije nego podnese papire za razvod.

image

Par se vjenčao 2006. godine i imaju petero djece.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Brak je gotov već jako dugo. Tori se sastala sa svojim odvjetnicima i planira vrlo brzo podnijeti zahtjev. Pokušava sve riješiti, a prije toga se pobrinuti da je financijski stabilna", izjavio je izvor za strani medij.

Čitajte i: Još ju bole stare rane: Tori Spelling ponovno prolazi kroz bračnu krizu, sa suprugom čak ni ne spava u istom krevetu

Tori i Dean navodno su se svim silama trudili ostati zajedno zbog svoje petero djece - Liama, Stelle, Hattie, Finna i Beaua, ali prema riječima izvora, jednostavno nije išlo.

"Mjesecima spavaju u različitim sobama i već se neko vrijeme ne smatraju "bračnim parom". Tori je spremna za novi početak, ali pokušava to strateški izvesti", rekao je izvor, a da ne spavaju u istom krevetu javnosti je poznato još nakon što je to sama glumica izjavila gostujući na SiriusXM radiju u lipnju.

Najveća prekretnica u njihovom odnosu bila je Deanova nevjera za koju je javnost saznala 2014., a afera je dokumentirana i u reality showu True Tori. Iako se pričalo da su riješili bračne probleme, njihov odnos nikada nije bio u potpunosti popravljen.

"Tori još uvijek ima velikih problema s povjerenjem. Dio njihovog odnosa nikada nije u poptunosti popravljen nakon njegove nevjere", kazao je izvor te je dodao: "Živjeli su odvojenim životima. I dalje će imati obiteljske ručkove i povremene izlete, ali to je zbog djece."

Čitajte i: Tori Spelling o patnjama: ‘Godinama sam molila da me promijene šminkom, plakala sam u prikolici‘

Glumica je nedavno objavila blagdansku čestitku na kojoj pozira s njihovo petero djece, a u komentarima je Spelling objasnila kako je njezin suprug na snimanju novog igranog filma u Kanadi, zbog čega nije na fotografiji. Ipak, izvor blizak paru rekao je za strani medij da Tori i McDermott trenutno nisu u dobrom odnosu te da preispituju svoj brak, što se nakraju i pokazalo točnim.

Linker
18. travanj 2024 02:10