Razlog za slavlje

Najsretnije vijesti stižu iz doma Cristiana Ronalda i njegove Georgine: ‘Stižu nam blizanci‘

Nogometaš je svojedobno izjavio kako želi sedmero djece, a čini se da je na pravom putu da im se to u doglednoj budućnosti ostvari jer njegova partnerica je trudna i čeka blizance.

Slavni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo (36) i njegova partnerica Georgina Rodriguez (27) odlučili su proširiti svoju obitelj. Putem društvenih mreža objavili su sretne vijesti - za pet mjeseci stižu im blizanci! Georgina je, naime, trudna već četiri mjeseca i sada, kada su se uvjerili da je s trudnoćom sve u redu odlučili su s cijelim svijetom podijeliti svoju sreću.

"Presretni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi i jedva čekamo da vas upoznamo. Blagoslovljeni smo", napisao je nogometaš na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s djevojkom i slikom s ultrazvuka na kojoj se vidi blizanačka trudnoća.

Ronaldo je još 2017. godine priznao da priželjkuje čak sedmero djece, dok je Georgina prošle godine izjavila kako je njezina želja za majčinstvom jača od svega.

http://Dobre vijesti za Cristiana Ronalda! Sud predložio odbacivanje optužbi za silovanje iz 2009. godine

Peterostruki dobitnik Zlatne lopte otac je četvero djece. Surogat majka rodila mu je njih troje, Cristiana Ronalda Juniora (11) te blizanaca Evu i Matea (4), a argentinska manekenka rodila mu je četvrto dijete, Alanu Martinu, prije tri godine.

Kada je s 26 godina postao otac šokirao je svijet. Izjavio je tada da su sva roditeljska prava prebačena na njega te da majka neće imati nikakav kontakt s djetetom. Svjetski mediji i dalje špekuliraju je li prvog sina na svijet donijela surogat-majka ili je rezultat afere na jednu noć. Kasnije se pojavila i informacija da je navodna surogat-majka dobila 12 milijuna eura.

Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. u Gucci dućanu u Madridu gdje je ona radila. Bila je to ljubav na prvi pogled, a on ju je odmah impresionirao putovanjem u Disneyland.

Georgina Rodriguez ne može dočekati da je Ronaldo zaprosi: ‘Daj Bože...‘

Linker
16. travanj 2024 13:51