Profimedia, Backgrid USA
Rijetko ih viđamo u javnosti

Najslađa raščupanka: Cate Blanchett napokon pokazala neodoljivu kćerkicu

Slavne mame nerijetko svoju djecu čuvaju od očiju javnosti kako bi odrastali u miru. Jedna od njih je i glumica Cate Blanchett koju rijetko viđamo u društvu njezine kćeri Edith koju je posvojila prije četiri godine. Dugo je željela posvojiti dijete, ali je mogla samo čekati, no jednog dana telefon je zazvonio i nakon toga više ništa nije bilo isto.

Australska glumica Cate Blanchett (50), koju mnogi pamte kao vilenjakinju Galadriel iz trilogije Gospodar Prstenova, mnogo vremena provodi sa svojom posvojenom kćeri Edith Vivian, no kao i mnoge druge celebrity mame, trudi se ne izlagati je javnosti i ne objavljivati njezine fotografije na društvenim mrežama. Već dugo je nismo vidjeli u izlasku s Edith koja se pridružila obitelji 2015. godine, no fotografi su je ipak uspjeli uhvatili u New Yorku dok se vraćala u hotel s kćeri u naručju.

-New York, NY - 20190813- Cate Blanchett Returning Home With Daughter Edith

-PICTURED: Cate Blanchett With Daughter Edith
-, Image: 465050255, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Cate Blanchett i kći Edith

Odjevena je bila prilično jednostavno - u bijeli kombinezon i bijele cipele-tenisice, a pogled je skrivala iza tamnih naočala. Malena je, pak, bila u veseloj ljetnoj haljinici i sandalicama te je sa zanimanjem pratila paparazze. U braku s dramskim piscem Andrewov Uptonom (53) još ima tri sina: Dashiella (17), Romana (15) i Ignatiusa (11).

New York, NY  - Cate Blanchett carries her daughter Edith Vivian in downtown Manhattan as the duo arrive back at an NYC hotel after exploring the city.

BACKGRID USA 13 AUGUST 2019, Image: 465060837, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Slavna oskarovka 2015. je u jednom intervjuu priznala da se nakon posvojenja djevojčice osjećala kao da je prvi put postala majka te da će glumu na neko vrijeme staviti u drugi plan. Međutim, kad je njezina kći malo porasla, čak ju je vodila sa sobom na snimanja, a otkrila je i da malenu često odijeva u odjeću njezine starije braće.

"Možda je to zato što imam tri sina pa sam zadržala svu njihovu odjeću. No, tako sam i ja odrastala. Nije važno što ona nosi, važno je tko je ona, a ne kako izgleda", rekla je glumica čiji je zadnji projekt film "Oceans 8", a uskoro će se pojaviti i u novoj detektivskoj drami "Kamo si otišla, Bernadette?".

Linker
12. travanj 2024 15:30