Getty Images,
kao jaje jajetu

Na premijeru hit serije Reese Witherspoon ponovno dovela svoju 'dvojnicu'

Iako su majka i kći, još otkako je postala tinejdžerica Ava Phillippe neodoljivo podsjeća na svoju majku pa ih često zamijene ili pomisle da su sestre. Tri godine nakon premijere prve sezone, sada je premijerno prikazana i druga sezona popularne serije na koju je glumica opet povela svoju mezimicu.

Serija 'Big Little Lies' oduševila je publiku i kritiku pa obožavatelji sada s nestrpljenjem očekuju novu sezonu. Srijeda navečer u New Yorku bila je rezervirana za premijeru pa su se glavni akteri uputili na premijeru i crveni tepih.

Jednu od glavnih uloga tumači glumica Reese Withespoon (43) koja je i ovoga puta, kao i prije dvije godine na premijeru došla u društvu svoje 19-godišne kćeri Ave koju je dobila u braku s glumcem Ryanom Phillippeom. Sličnost majke i kćeri je očigledna pa je često tema medija. U jednoj od izjava za američke medije glumica je priznala kako joj se često na ulici događa da ju zamjene s njezinom kćeri, ali dogodi se i obrnuto.

NEW YORK, NEW YORK - MAY 29: Ava Phillippe and Reese Witherspoon attend the
Getty Images,

Na crvenom tepihu pozirale su zajedno, a čini se da majka i kći slično razmišljaju i po pitanju mode. Ava je nosila jednostavnu kombinaciju mini koktel haljine na šljokice i crne sandale, a Reese haljinu otvorenih ramena satenskog materijala sa zanimljivim uzorkom. I ove su se godine modno uskladile, baš kao i 2017. kada su nosile slične mini haljine dugih rukava posute šljokicama. Dok su tada kosu skupile u nisku punđu, sada su plave pramenove ležerno raspustile.

NEW YORK, NEW YORK - MAY 29: Ava Phillippe and Reese Witherspoon attend the
Getty Images,

Uz Resse Witherspoon glavne uloge u seriji su ostvarile Nicole Kidman, Zoë Kravitz, Laura Dern i Shailene Woodley, koje smo upoznali u prvoj sezoni, a sada im se pridružila i glumica Maryl Streep.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 07:  Ava Elizabeth Phillippe (L) and actress Reese Witherspoon attend the premiere of HBO's
Getty Images
Ava Elizabeth Phillippe i Reese Witherspoon na premijeri prve sezone, 2017. godine

Linker
16. travanj 2024 11:50