Profimedia, Blink News
Izgubila prijatelja

Na glumicu se lijepi tuga: 'Ozdravljenje je najbolja osveta'

Tijekom cijelog posljednjeg desetljeća svakih godinu, dvije se dogodi poziv iz doma 56-godišnje glumice Heather Locklear (ili njezinih susjeda): glumica ima velikih problema s ovisnošću i prema pisanju američkih medija, u srpnju ove godine se opet prijavila na rehabilitaciju. Na svom je Instagram profilu svojim pratiteljima upravo napisala poruku koja topi srca - objavila je, naime, da je netko njoj blizak izgubio životnu bitku s ovisnošću...

'Ovisnost je svirepa i pokušava te konstantno vući na dno. Ozdravljenje je najbolja osveta. Budite ljubazni prema svakome koga sretnete, vaše svjetlo jednostavno može promijeniti nečiji životni put. Počivao u miru, prekrasni Josh. Duboko si me dirnuo u srce', napisala je Heather Locklear, glumica koju je svijet obožavao u devedesetima kad je tumačila jednu od glavnih uloga u seriji 'Melrose place', ali i po ulozi u 'Dinastiji'.

Problemi s anksioznošću i ovisnošću glumice, barem oni javni, počeli su nakon što se razvela i od drugog supruga, rokera Richieja Sambore s kojim ima 20-godišnju kći Avu. Te 2008. godine pokušala je samoubojstvo. Nekoliko godina kasnije, spasila ju je sestra - jedva, nakon što je pomiješala alkohol i tablete. Prošle je godine 'pukla' pred kćerkom Avom, ali i pred policajcima koji su na poziv iz glumičina doma stigli paralelno uz Hitnu pomoć. Navodno je fizički nasrnula na njih te završila u zatvoru, iz kojeg je izašla uz jamčevinu.

Svjesna svojih demona, prijavila se ovog ljeta ponovno na rehabilitaciju. Riječi koje je upravo ispisala na svom profilu govore da je duboko svjesna svog problema, osobito nakon što joj je prijatelj prEminuo zbog sličnih demona.

112359, LOS ANGELES, CALIFORNIA - Friday January 31, 2014. A makeup-free Heather Locklear does some shopping at XIV Karats in Los Angeles., Image: 183413264, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news
Heather Locklear probleme s alkoholom i opijatima ima još od 2008. godine nakon rastave s Richijem Samborom.

Linker
14. travanj 2024 22:01