IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
nakon razvoda

Miley Cyrus vodi sasvim drukčiji život: Operacija ju je natjerala da se ostavi poroka

Bivša zvijezda serije "Hannah Montana" otkrila je da zdravi život vodi već šest mjeseci. Nakon razvoda i operacije, Miley Cyrus posvetila se terapiji i želi biti bolja verzija sebe.

"Volim živjeti ovako sasvim budna i svjesna. Budim se i živim sto posto cijelo vrijeme. Više se ne želim buditi mamurna, odmah nakon što se probudim osjećam se spremno za sve", rekla je Miley.

"Strašno je biti pod pritiskom. Čim ne piješ živiš pod stigmom da nisi zabavan", rekla je pjevačica. "Ali zapravo, možete me zvati svakakvim imenima, ali ne možete reći da nisam zabavna", dodala je i ponosno istaknula da ne pije zadnjih šest mjeseci.

** PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY **  Pop star couple Miley Cyrus and Cody Simpson enjoy a stroll in the sun, window shopping for furniture in West Hollywood. Miley rocked a Ramones shirt while Cody is seen in a tiger print shirt.
24 Feb 2020,Image: 500957726, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Želi biti bolja verzija sebe

Najprije se za zdravi način život odlučila zbog toga što toga što se morala podvrgnuti operaciji glasnica, ali iz toga je izašlo nešto puno značajnije. Kako operacija glasnica nije mala stvar, oporavak joj je trajao najmanje mjesec dana, a tijekom oporavka važno je bilo da se što manje napreže kako ne bi došlo do dodatnih komplikacija. Nakon toga je odlučila uzeti uzde svog života na sasvim drugačiji način i suočiti se s mnogim stvarima koje je dugo potiskivala.

Ta odluka promijenila je i obiteljske odnose i svi su joj odlučili dati veliku potporu. Otkako živi zdraviji život ima bolji odnos i sa svojom majkom, a i sa sobom.

Malibu, CA  - *EXCLUSIVE* Cody Simpson gives his girlfriend Miley Cyrus a piggy-back-ride after lunch at Electric Karma Indian restaurant in West Hollywood, after spending three hours at a face spa in Beverly Hills.

BACKGRID USA 2 MARCH 2020,Image: 502634041, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Trenutno je u romantičnoj vezi s Codyjem Simpsonom...

Puno sam razmišljala o svojoj majci. Ona je posvojena i shvatila sam, htjela ili ne, da sam naslijedila neke osjećaje od nje, prvenstveno strah od napuštanja.

"Stalno sam si htjela dokazati kako sam potrebna drugima i non-stop sam propitkivala svoju vrijednost. Roditelji mog oca rastali su se kad je imao tri godine i on je se praktički sam odgajao. Proučila sam povijest svoje obitelji i shvatila da su se svi borili s porocima i imali su probleme s mentalnim zdravljem. To je važno jer ako razumijemo povijest, puno bolje razumijemo sadašnjost i budućnost. Terapija je odlična stvar i treba joj se posvetiti", dodala je.

Miley je nakon deset godina s Hemsworthom odlučila ozakoniti vezu, no brak je potrajao svega sedam mjeseci. Razlog za prekid je, između ostalog, preljub s Mileyne strane i to s blogericom Kaitlynn Carter. Naime, paparazzi su ih snimili na jahti kako dijele strastvene poljupce, što je Liama potpuno šokiralo jer je za izdaju svoje supruge saznao preko medija.

Čitajte i:

Je li ovo način? Majka pokušava pomoći slavnoj kćeri da se sabere nakon razvoda

Nakon propalih veza slavna pjevačica je završila u bolnici, a tamo je već tješi novi dečko

Miley Cyrus fanove zabrinula izgledom: 'Tako sam ja izgledala kad sam imala anoreksiju'

Linker
20. travanj 2024 13:14