Getty Images for T-Mobile
GOLA ISPOVIJEST

Miley Cyrus progovorila o laži koju je krila deset godina, a na kraju ju je možda koštala braka

Nekadašnja disneyjeva zvijezda, a trenutno jedna od najpopularnijih američkih pjevačica progovorila je totalno otvoreno o svom prvom seksualnom iskustvu koje nikada neće zaboraviti, ali i laži koju je rekla svom bivšem suprugu.

Glazbenica Miley Cyrus (27) koja je nedavno objavila novu pjesmu "Midnight Sky" potpuno se 'ogolila' u razgovoru za podcast "Call Her Daddy". Razgovor je više sličio na ispovijed jer je poznata pjevačica odlučila progovoriti o nekim intimnim dijelovima života o kojima do sada nije pričala.

Poznata pjevačica rekla je da je prvi muškarac s kojim je bila intimna bio njezin bivši suprug Liam Hemsworth kad joj je bilo 16 godina.

WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26:  Actor Liam Hemsworth (L) and entertainer Miley Cyrus arrive at the 2012 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at Sunset Tower on February 26, 2012 in West Hollywood, California.  (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
Getty Images
Deset godina su bili u romansi, a nakon vjenčanja trajali su sedam mjeseci...

"Rekla sam mu da nije prvi muškarac s kojim sam bila, kako me bi ispala luzer", rekla je pjevačica koja je do tada bila sama sa ženama. Njezino prvo seksualno iskustvo bilo je s dvije djevojke.

Nekoliko godina 'taj' Liamov prijatelj za kojeg je lagala da joj je bio prvi kasnije se oženio za muškarca.

"Tu laž sam čuvala preko deset godina", rekla je Miley...

Miley je nakon deset godina s Hemsworthom odlučila ozakoniti vezu, no brak je potrajao svega sedam mjeseci. Razlog za prekid je, između ostalog, preljub s Mileyne strane i to s blogericom Kaitlynn Carter.

Njih su dvije paparazzi snimili na jahti kako dijele strastvene poljupce, što je Liama potpuno šokiralo jer je za izdaju svoje supruge saznao preko medija.

"Tijekom romanse koja je trajala deset godina bilo mi je stvarno fantastično, najljepšeg godine mog života", zaključila je.

CULVER CITY, CALIFORNIA - JANUARY 26: Liam Hemsworth and Miley Cyrus attend the 16th annual G'Day USA Los Angeles Gala at 3LABS on January 26, 2019 in Culver City, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
Getty Images
O bivšima samo najbolje...

Nakon kratke romanse s Kaitlynn Carter, Miley je utjehu pronašla u zagrljaju pjevača Codyja Simpsona, koji je djelovao kao njezin savršen par. Zajedno su putovali i snimali Tik Tok videa, no ni ta veza nije potrajala. Ovih dana šuška se da je Miley ponovno solerica i sretna s tim statusom.

Čitajte i:

Miley Cyrus vodi sasvim drukčiji život: Operacija ju je natjerala da se ostavi poroka

Razvod i hitna operacija skoro su ga dotukli: 'Bili su to najbolniji tjedni mog života'

Romansa nakon bračnog brodoloma brzo je sagorjela: Miley Cyrus okončala je ljubavnu romansu i zbog toga ne plače

Linker
17. travanj 2024 05:21