Pripreme u punoj pari

Mia Dimšić i drugi put odlično ovladala pozornicom u Torinu: Eurovizijski fanovi intrigirani njenom pjesmom

Obožavatelji Eurovizije čude se lošem plasmanu Mije na kladionicama, nakon što je prvotno bila na 24., sada je na 27. mjestu.

Naša predstavnica na Eurosongu Mia Dimšić održala je i drugu probu na velikoj pozornici PalaOlimpico Arene u Torinu. Svojim je sigurnim nastupom, baš kao i na prvoj probi u nedjelju, oduševila obožavatelje tog glazbenog spektakla koji pozorno prate svaki i najmanji događaj natjecatelja.

Mia je i ovog puta pozornicu dobila na 30 minuta u kojih je svoju pjesmu "Guilty pleasure" otpjevala nekoliko puta. Iako je imala manjih problema s ozvučenjem, jer u nekim trenucima nije dobro čula zvuk u slušalicama, pjesmu je otpjevala sigurno i bez greške.

Njenu su izvedbu pratili fanovi Eurovizije i novinari putem Eurovision tv ili online press centra, kao i akreditirani novinari koji prate sva događanja u Torinu. Ekskluzivni isječak s probe mogu vidjeti svi na službenom YouTube kanalu.

Mia je na pozornicu došla u kreaciji boje fuksije koju su za nju izradili Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica iz Elfs-a. A na nogama je za probu ležerno nosila čizme dr. Martens.

Čitajte i: Mia Dimšić na Eurosongu će zablistati u glamuroznom izdanju, a otkrila je i koji je njen ‘Guilty pleasure‘

Intrigantna pjesma

Eurovizijski fanovi koji pozorno prate svakog natjecatelja, raspisali su se o našoj Miji, tako da je na najutjecajnijoj eurovizijskoj stranici Wiwibloggs osvanula recenzija Mijine pojave i pjesme. Dimšić su predstavili kao 'hrvatsku princezu', a njen 'Guilty pleasure' predstavili kao priču o kontroverznoj temi.

"Mia opisuje kako je sretna sa svojim supružnikom, ali u snovima misli na drugog čovjeka. S obzirom da je njena ljubavna situacija u pjesmi komplicirana, prikladno je da je sa sobom na binu dovela tri plesača koji pokretima sugeriraju ovu zamršenu emotivnu situaciju" piše Wiwibloggs o pjesmi i tome kako su protumačili nastup Mije i troje plesača - Rebeccu Krajnović, Romana Vrančića i Danona Vrkića.

Obožavatelji Eurovizije čude se lošem plasmanu Mije na kladionicama, nakon što je prvotno bila na 24., sada je na 27. mjestu.

Linker
16. travanj 2024 15:37