SHUTTERSTOCK
Fokus na obitelji

Melania Trump konačno se oglasila: Naišla na kritike čak i tijekom bezazlene i tople objave

Bivša prva dama SAD-a od 20. siječnja živi u Palm Beachu na Floridi. Obitelj Trump ovih dana ima razloga za slavlje, no ni čestitka Melanije Trump - upućena njezinom sinu, nije prošla bez kritke.

Bivša prva dama SAD-a od 20. siječnja živi u Palm Beachu na Floridi. Obitelj Trump ovih dana ima razloga za slavlje, no ni čestitka Melanije Trump - upućena njezinom sinu, nije prošla bez kritke.

Melania Trump pomno bira razlog kada će se javiti na društvenim mrežama pogotovo otkako se s obitelji iz Bijele kuće povukla na Floridu. Dakako da nije propustila obilježiti rođendan jednog od najbitnijih muškaraca u životu - sina Barrona. Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država, za razliku od svog supruga Donalda Trumpa, nije protjerana s društvenih mreža te i dalje može slobodno objavljivati što god želi.

Tako je ovog vikenda pokazala kako izgleda veliki 15. rođendan njenog jedinca otkako su napustili Washington i sve dužnosti. Uz jednostavnu fotografiju crnih balona u obliku broja '15', Melania je jednostavno napisala "Sretan rođendan BWT", napisala je sinove inicijale uz emojije tri srca.

No, čak ni benigna čestitka sinu Barronu kod Melanije nije mogla proći bez kritike, neki su joj pratitelji predbacili da je 'mogla naći veseliju sliku', odnosno da su crni baloni 'dosta morbidni'.

Čitajte i: Vratila se starom životu! Poznato je kako Melania Trump provodi dane nakon odlaska iz Bijele kuće

Melania je aktivna na toj društvenoj mreži te svakih nekoliko dana nešto i objavi - daleko je to manji broj tweetova od onoga što je radio njezin suprug - pogotovo kada bi se na nekog naljutio te sasuo paljbu od mnoštva objava u nekoliko minuta.

image
Barron Trump jedino je dijete Melanije Trump te mu je iznimno posvećena.
GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Nostalgične objave

Bivša prva dama obilježava neke bitnije datume, poput recimo Dana žena, a često se prisjeća svojih putovanja i službenih dužnosti koje je obavljala u četiri godine Trumpovog mandata.

U ekskluzivnim izjavama za Breitbart News, Melania Trump otkrila je da je nekon odlaska iz Bijele kuće 20. siječnja otvorila Ured Melanije Trump (Office of Melania Trump) - posvećen njenim poduhvatima koji su se u prošlosti fokusirali na dobrobit djece, podizanje svijesti na nacionalnu krizu zbog opoida kao i upozorenja na cyberbullying.

"Proteklih nekoliko tjedana gđa. Trump fokusirana je na svoje majčinske zadatke, kao i na preseljenje obitelji u njihov novi dom. Uloga humanitarke i poduzetnice kod nje je prisutna po prirodi oduvijek. Ima mnoge različite ideje i trebat će joj vremena da ih realizira. Bez obzira što će raditi, ona će to napraviti kvalitetno i sa strašću", pisalo je u priopćenju Melanijina ureda koje je američka medijska kuća objavila još u veljači. Ovaj se članak očito jako svidio bivšoj prvoj dami, da ga je i sama podijelila na svom Twitteru.

Linker
29. travanj 2024 21:50