Plemenita inicijativa

Meghan Markle oduševila pojavom u videu za djecu: Uz čitanje priče, na ruci je imala sat neprocjenjive vrijednosti

Za ‘Brightly Storytime!‘ Markle je pročitala ulomak iz svoje slikovnice ‘The Bench‘, koja govori nježnom odnosu između oca i sina kako ih vidi majka.

Vojvotkinja od Sussexa kako je najavila tako je i napravila - napisala je svoju prvu knjigu za djecu. Bivša glumica, supruga princa Harryja sada radi na promociji svog djela, ali kroz jednu plemenitu inicijativu.

Meghan Markle oduševila je svojom pojavom u videu u kojem je čitala ulomak iz svoje dječje knjige. Vojvotkinja je prihvatila sudjelovanje u inicijativi koja želi pomoći roditeljima da kod djece probude ljubav prema čitanju. Meghan je u videu za Brightly govorila o svojoj knjizi "The Bench", nakon čega je pročitala i ulomak.

Pogledajte video

"Knjigu je ilustrirao Christian Robinson i zamolila sam ga da mi napravi nešto posebno, da koristi vodene boje, što nije uobičajena tehnika s kojom radi. Ali učinio je to kako bi knjiga bila posebna. Nadam se da će vam se svidjeti slike isto koliko vam se sviđaju i riječi", kazala je vojvotkinja.

Neprocjenjiva vrijednost

Zatim je pročitala priču, koji su pratile ilustracije iz knjige, nakon toga Meghan je poslala poruku svoj djeci. "Nadam se da vam se svidio 'The Bench' (klupa), drago mi je što sam je mogla podijeliti s vama i nadam se da ćete uspjeti naći svoju vlastitu posebnu klupu ili stolicu ili malu tihu ljuljačku, jedno mjesto koje vam puno znači i koje možete dijeliti s nekim koga volite", kazala je Markle.

image
'The Bench'
‘NILS JORGENSEN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Harry i Meghan zaljubljeniji nego ikad! Osim apela za cijepljenje, poslali su i važnu poruku kraljevskoj obitelji

U videu koji je snimila sjedeći na drvenoj stolici u vrtu Meghan je zadivila svojom decentnom, a opet jedinstvenom pojavom. Uz svijetlo plavu košulju i traperice - koji su već postali njen zaštitni znak - jednostavno je povezala kosu, a malo začina je dodala uz pomoć decentnog zlatnog nakita.

Podvrnuti rukavi na košulji još su više naglasili njen nakit, među kojim se najviše isticao zlatni Cartier Tank sat, vrijednosti oko 150.000 kuna u novcu no neprocjenjiv u emotivnoj vrijednosti.Naime to je sat koji je pripadao princezi Diani, dobila ga je kao poklon u ranoj fazi veze s princom Charlesom. Meghan ga je spojila s narukvicom Cartier Love od 4500 kuna.

image
Meghan Markle objavila je knjigu u lipnju 2021.
‘NILS JORGENSEN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dječja knjiga koju je napisala Meghan "The Bench" objavljena je 8. lipnja 2021. u izdanju Random House Children's Books. Meghan je također pročitala i audio knjigu.

Linker
18. travanj 2024 05:52