Meghan Markle zalaže se za politiku zabrane krzna otkako je postala članica kraljevske obitelji
 Getty Images
princu charlesu čestitali rođendan

Meghan i Harry raznježili svijet dosad neviđenom fotkom malenog Archieja

U četvrtak je britanski princ Charles napunio 71 godinu života, a javnost je posebno raznježila čestitka koju su mu putem društvenih mreža uputili Meghan, Harry i unuk Archie.

Stotine tisuća lajkova na zajedničkom Instagramu prikupili su vojvotkinja i vojvoda od Sussexa zbog fotografije na kojoj su princ Harry sa sinom Archiejem u naručju, te njegov otac i ponosni djed, princ Charles.

"Sretan rođendan njegovoj kraljevskoj visosti princu od Walesa, ocu, djedu!", napisao je par pokraj fotografije koju javnost do sada još nije imala priliku vidjeti, a snimljena je tijekom svečanosti krštenja malenog Archieja u dvorcu Windsor u lipnju. Snimio ju je službeni fotograf na krštenju, Chris Allerton, koji je fotografirao i vjenčanje omiljenog kraljevskog para.

Harryjev brat William i Kate Middleton također su budućem kralju uputili najljepše želje, i to fotografijom njihova najmlađeg sina, princa Louisa kojeg Charles zabavlja držeći ga za ručicu. "Želimo sve najbolje princu od Walesa!", napisali su pokraj fotografije. Tu je fotografiju snimio fotograf Chris Jackson na proslavi 70. rođendana princa Charlesa.

Linker
14. travanj 2024 05:44