napokon doma

Mate Bulić konačno može zagrliti obitelj nakon teške borbe s bolešću: ‘Svi koji ste molili za mene, hvala vam‘

Glazbenik omiljen među iseljenicima koronom se zarazio početkom godine kada je njegov tim potvrdio vijest. Sada se vratio kući nakon osam mjeseci u bolnici.

Hercegovački pop/folk pjevač mjesecima se borio s koronavirusom, no sada konačno ima lijepe vijesti. Na svom Facebooku i Instagramu objavio je status u kojem je poručio da je konačno došao kući i vidio svoju obitelj koju danima nije zagrlio.

"Ne mogu opisati koliko je lijep osjećaj biti konačno doma sa svojima. Hvala vam još jednom, svima koji ste bili uz mene sve ovo vrijeme. Bilo pozivom, porukom ili nekim statusom i pjesmom na društvenim mrežama. Svi koji ste molili za mene, hvala vam od sveg srca. To mi je davalo snagu u najtežim trenucima, kao i beskrajna ljubav mojih najmilijih, koji su mi sve na svijetu. Svaki dan je lijep i uživam u svakom trenutku. Idemo polako dan po dan, a nadam se da ćemo dragi moji prijatelji uskoro i zapjevati, baš kao nekad. Sve vas voli vaš Mate", napisao je uz fotografiju.

Čitajte i: Tia Mamić preboljela koronavirus: ‘Imala sam sreću što nije otišlo na pluća, pošteno me satralo‘

U komentarima su mu njegovi obožavatelji iskazali puno podrške, a neki od komentara bili su: "Baš mi je drago da ste se oporavili. Samo malo strpljenja i opet ćete Vi na pozornicu i s Vašom pjesmom dijeliti pozitivne emocije s publikom koja Vas željno očekuje", "Bravo Mate, legendo. Živ i zdrav bio", "Samo polako bit će vremena za pjesmu. Što brži povratak na staro od srca vam želimo".

Legendarni pjevač prvi se put na društvenim mrežama javio u srpnju, kada je borbu s koronavirusom već vodio osam mjeseci. Njegov tim je početkom ove godine obavijestio javnost da se Bulić liječi u bolnici i zamolio javnost da ne širi neprovjerene informacije o njegovom stanju.

"Molimo vas da ne širite neprovjerene informacije. Mate je još uvijek u bolnici i svi se molimo za njegov brzi oporavak. Ljubazno vas molimo da poštujete privatnost obitelji i u ovim teškim trenucima za njih da ih nepotrebno ne uznemiravate. Hvala vam. Tim Mate Bulića", objavili su tada.

Kada se počelo šuškati da je zaražen, njegov tim je nekoliko dana kasnije potvrdio vijest i rekao da Mate prima kisik, ali, srećom, nije mu trebao respirator.

Čitajte i: Albinina ‘avantura‘ u Poljskoj sretno se završila: Nakon iznenadne dijagnoze, konačno se vratila u domovinu

"Nije ovo laka bitka, uvidio sam to na vlastitom primjeru. No volja je bila jača i nadam se da je ovaj ružan period iza mene. Želim se zahvaliti cijelom liječničkom timu, koji nije odustajao od mene, ni kad su šanse bile gotovo nikakve", napisao je hrabar pjevač u srpnju na društvenim mrežama.

Linker
17. travanj 2024 16:08