ISKRENO U PODCASTU

Marko Tolja progovorio o svojim najvećim traumama: ‘Ispao sam kao najgori lik na svijetu i to me bacilo u očaj‘

Pjevač je u podcastu ‘Skip Or Beep‘ otvoreno je progovorio o jednom od najtežih razdoblja u životu, otkrio zašto je odrastajući nekoliko puta završio na policiji, komentirao tračeve da je gay, a upravo on je trebao pjevati na propaloj svadbi Tatjane Jurić.

Ludosti koje je radio u mladosti, glasine da je gay, o emisiji koja mu je skinuta s HTV-a, kako je biti cimer Marijani Batinić, je li fin dečko ili se samo tako predstavlja. O svemu ovome govorio je Marko Tolja u novoj epizodi podcasta "Skip Or Beep" voditeljice Tatjane Jurić.

Riječki pjevač osvrnuo se na emisiju 'Hit show Marka Tolje' koji je svojevremeno skinut s programa HTV-a nakon samo jedne emisije jer "nije opravdao očekivanja". Tolja kaže kako je radio krivu stvar s krivim ljudima i priznao: "Novine su me ubile. Tada sam već hodao s mojom ženom, ona me izvukla. Stvarno sam pao u depresiju, doslovno ležao u krevetu par dana. Do tada sam uvijek bio pozitivan, a odjednom sam na naslovnicama svih novina i to kao najgori lik na svijetu", rekao je pjevač i dodao da ga je od svega najviše pogodilo prozivanje nekolicine obožavatelja na društvenim mrežama.

Voditeljica Tatjana podijelila je i neke intimne situacije iz svog života, primjerice, na kojoj joj je fešti trebao pjevati Tolja.

"Marko Tolja je trebao pjevati na mojoj svadbi. Mogao si zaraditi neku pinku", našalila se.

"Ne bih to tebi naplatio. Tvom mužu već bih", uzvratio je Tolja.

Osvrnuo se i na suradnju s Tončijem Huljićem, s kojim je prošle godine snimio božićnu pjesmu. Otkrio je da ga je puno njegovih kolega pitalo je li normalan.

"To su prvenstveno ljudi koji ne poznaju Huljića", rekao je i naveo da je riječ o iznimno talentiranom skladatelju.

image
Tatjana Jurić i Marko Tolja u podcastu "Skip Or Bip" progovorio je o svojim najvećim traumama u karijeri.
SKIP OR BEEP

"Imao sam predrasude o Tončiju prije nego sam ga bolje upoznao. On je "luđak", da se razumijemo, kao što je i Grašo "luđak" i ja ta dva luđaka obožavam. Ivan i Hana Huljić su dvoje divnih ljudi. Njihova majka Vjekoslava Huljić ih je posložila. Ona je također divna i krasna", rekao je Tolja te kroz šalu dodao kako bi "skrenuli" da je to kormilo u obitelji preuzeo sam Tonči.

Škakljive teme

Voditeljica Tatjana Jurić pitala ga je i kako bi regirao kad bi mu netko ponudio "swinganje".' "Swinganje parova mi nisu nudili, ali su mi ponudili da se pridružim jednom paru. I nisam, toga me malo bila frka", ispričao je.

Prisjetio se i dana kada mu je cimerica bila voditeljica Marijana Batinić.

image
Marko Tolja početkom lipnja obajvio je hit "Ovdje, danas".
SKIP OR BEEP

"Uvijek kasni privatno. Dugo joj treba da se spremi. Tad smo izlazili skoro svaki dan, bilo je neko luđačko, zapravo genijalno vrijeme. Jednom smo se skoro zabili s autom jer je ona odlučila voziti i šminkati se", priznao je.

Tatjanu je zanimalo je li ostavljala nered u kupaonici.

Čitajte i: Slatki pozdrav s Kvarnera! Marko Tolja otkrio nam tajnu neodoljive torte od jagoda

"Dapače! Ona, primjerice, nije išla obavljati veliku nuždu dok sam ja bio u stanu. Imala je toliki problem s tim, a živjeli smo zajedno godinu i pol dana. Ja to nisam znao, priznala mi je to tek nedavno. Pitao sam je - 'jesi li ti normalna?' Pa znam ja da vi žene ne kakate jagodice", našalio se pjevač.

Na glasu je kao iznimno fin i pristojan muškarac, a je li to maska?

"Ja sam i taj lik u odijelima na pozornici, iz fine obitelji, kako se kaže, a s druge strane sam odrastao na ulici s ekipom koja je bila šarena. Svašta sam s njima prošao. Bio sam i na policiji više puta zbog uništavanja tuđe imovine", rekao je.

U podcastu Skip Or Beep priznao je i da je zapalio joint, otkrio detalje o svojoj momačkoj večeri ili, preciznije, vikendu te kako bi reagirao da ga supruga prevari. Komentirao je i glasine o tome da je gay, a što kaže, ne propustite pogledati u novoj epizodi.

Linker
18. travanj 2024 18:21