Javila se još jedna žrtva

Marilyn Manson tone sve dublje: Sada ga i bivša asistentica tuži za seksualni napad i zlostavljanje

Sve više žena ohrabruje se ispričati svoja iskustva sa glazbenikom koja su redom bila traumatična. Nakon što je njegova bivša djevojka iznijela gnjusne detalje o njegovom ponašanju, istinu je željela donijeti na vidjelo i njegova bivša asistentica.

Kontroverznom rokeru Marilynu Mansonu ozbiljno prijeti zatvor zbog optužbi sve više žena da ih je seksualno, fizički i psihički zlostavljao. Najnovija ispovijest je ona njegove bivše asistentice Ashley Walters koja ga je optužila za seksualni napad i uznemiravanje.

Čitajte i: Potresna ispovijest! Bivša partnerica detaljno opisuje kako ju je Marilyn Manson zlostavljao: 'Preživjela sam vezu s čudovištem

U tužbi, u koju ima uvid magazin TMZ, Walters tvrdi da joj je Manson govorio kako želi ubiti žene s kojima se viđa. Walters navodi da je maltretiranje koje je doživjela od strane glazbenika započelo u svibnju 2010. godine, kada ju je navodno pozvao u svoj dom u zapadnom Hollywoodu, ugrizao je za uho i prisilio ju da mu spusti hlače.

Mjesto njegove asistentice napustila je 2011. godine. Njezin poslodavac razbjesnio se i otpustio ju nakon što je otkrio da su se ona i njegova bivša zbližile. Naime, zvijezda serije Game of Thrones Esme Bianco, inače jedna od Mansonovih bivših djevojaka koju je također zlostavljao, rekla je Walters da napusti "opasnu" rock zvijezdu.

image
Esme Bianco.
FRAZER HARRISON/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Mansonova bivša asistentica sada traži naknadu štete i dio neisplaćene plaće, kao i da glazbenik uništi sve slike na kojima je ona te one na kojima su druge žene koje je slikao bez njihovog pismenog pristanka.

Iako je sada svima jasno da nešto zbilja nije u redu s poznatim rokerom, Manson uporno odbacuje optužbe svojih bivših djevojaka, među kojima je i Ashley Morgan Smithline. Ona je protiv Mansona iznijela dosad najozbiljnije optužbe, rekavši da je "preživjela vezu s čudovištem".

Čitajte i: I glumica iz hit serije ‘Igra prijestolja‘ optužila Mansona: ‘Bila sam njegov zatvorenik, sve je kontrolirao‘

image
Naslovnica magazina People
PEOPLE

Manson ju je, tvrdi Smithline, mnogo puta istukao, ozljeđivao, silovao, neprimjereno kažnjavao, lišavao slobode, tjerao da pije njegovu krv..., no pjevačev glasnogovornik njezinu je priču, kao i druge dosad, hladno demantirao: "Toliko je netočnosti da ne znamo odakle početi. Ta veza, ako se o vezi uopće može govoriti, trajala je manje od tjedan dana, a sve je u njoj rađeno uz obostrani pristanak partnera."

Inače, protiv Mansona je u veljači pokrenuta istraga u koju se uključio čak i FBI koji je održao sastanke sa žrtvama 52-godišnjeg glazbenika pravog imena Brian Warner. Kako će se ova neugodna Manson saga završiti, trebamo tek vidjeti, ali sumnjamo da će biti ugodna.

Linker
19. travanj 2024 10:27