AA / Backgrid UK / Profimedia
tajne iz postelje

Ljubavnice princa Andrewa otkrivaju: Ovisan je o seksu, opsjednut crvenokosima i neustrašiv

Crna ovca britanske kraljevske obitelji, princ Andrew, 'izbrisan' je iz brojnih aktivnosti pa čak i fotografija svoje obitelji, no medijima je i dalje itekako zanimljiv.

Sin kraljice Elizabete II. i princa Filipa, princ Andrew, koji je osramotio obitelj svojim dugotrajnim prijateljstvom s osuđenim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom i optužbama da je spavao s maloljetnom djevojkom, još se dublje zakopao svojim nonšalantnim pristupom optužbama i lošim pokušajima laganja koje su zabilježile kamere.

Kako se uz svaki veliki skandal nađe osoba koja želi zaraditi otkrivanjem tajni sudionika, tako je u ovom slučaju situaciju odlučio iskoristiti Ian Halperin koji će uskoro izdati knjigu pod nazivom “Sex, Lies and Dirty Money by the World’s Powerful Elite”, piše Page Six.

November 8, 2017 - Monaco, MONACO - H.S.H. Prince Albert II of Monaco and H.R.H. Prince Andrew, Duke of York, attend the Prince's Cup 'Outward Bound Monaco' in Monaco.
Four teams compete in the port of Monaco : Loch Eil (Scotland), Aberdovey (Wales), Ullswater (England) and Monaco.
The Wales team won the competition, Monaco is 2nd, Scotland 3rd and England 4th, under the rain and the eyes of the Princes.,Image: 354915487, License: Rights-managed, Restrictions: Worldwide rights, Model Release: no, Credit line: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia
Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Ljubavnice otkrivaju tajne iz postelje

Ian tvrdi da je razgovarao s desetak žena koje su spavale s princem Andrewom i da njegova knjiga sadrži tajne koje će zanimati mnoge.

"Većina žena Andrewa je opisala kao pravog gentlemana te su rekle da je pristanak na spolne odnose bio obostran. Jedna je otkrila da je neustrašiv ljubavnik te da ne postoje granice koje neće prijeći u krevetu. Rekla je da ju je apsolutno oduševio, ali onda razočarao jer se više nikad nije javio...", otkriva Ian Halperin.

Uvijek je bio drugi

"Jedna bivša ljubavnica smatra da je postao ovisnik u seksu jer je uvijek bio drugi u usporedbi s njegovim bratom, princom Charlesom. Njihov je odnos usporedila s Williamom i Harryjem. William je oduvijek bio 'kraljevski materijal', dok je Harry bio 'zločest dečko'. Nije dobivao dovoljno pažnje od obitelji pa se osjećao posebnim kad bi mogao odvesti sve te lijepe žene u krevet", raspričao se autor knjige koja će navodno šokirati javnost.

19 Jun 2014 - ASCOT - UK

THE QUEEN,DUKE OF EDINBURGH AND PRINCE HARRY ALONG WITH OTHER MEMBERS OF THE ROYAL FAMILY ATTEND THE ROYAL ASCOT RACES ON LADIES DAY 2014.,Image: 132642465, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION***UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE CALL  44 208 344 2007, Model Release: no, Credit line: AA / Backgrid UK / Profimedia
AA / Backgrid UK / Profimedia

Crvenokose žene njegova su opsesija

Halperin tvrdi kako nema dokaza da je Andrew spavao sa maloljetnim djevojkama, no zna se da mu je djevojke podvodio njegov prijatelj, zločinac Epstein. "Andrew je bio opsjednut crvenokosim djevojkama pa je Epstein svojim skautima davao naloge da na ulicama traže najljepše crvenokose djevojke do kojih mogu doći", otkriva autor.

Halperin također tvrdi da je Epstein sve svoje 'prijatelje' držao u šaci informacijama koje je imao o njima te da je 2011. Andrew na koljenima molio da ne oda njegove tajne i ne spominje njegovo ime.

Čitajte i:

Princ Andrew bit će izbrisan sa slavljeničkih fotografija povodom 100. rođendana svog oca

Najveći skandal kraljevske obitelji o kojem se ne prestaje pričati: Evo kako se princ Andrew zakopao još dublje

Najveći skandal kraljevske obitelji! Princ ipak želi surađivati u slučaju koji je šokirao svijet

Linker
22. travanj 2024 14:14