ISTINA ILI LAŽ?

Lijepa Britanka zapanjila obožavatelje istinom o romansi s Cristianom Ronaldom

Britanka je završila na naslovnicama medija samo zbog detalja koji su isplivali na površinu nakon dugo vremena.

Engleska glumica, radijska voditeljica i bivša glamurozna manekenka Gemma Atkinson otkrila je zanimljiv detalj o nogometašu Cristianu Ronaldu, koji je, čini se, iznenadio mnoge obožavatelje.

Glumica je sretno zaručena za Gorku Marqueza od prošle godine i zajedno imaju kćer, dvogodišnju Miu. I dok je jasno da je par zaljubljen do ušiju, Gemma je sada došla na naslovnice zbog rijetkih komentara o bivšoj romansi s nogometnom ikonom Cristianom Ronaldom.

Gemma i Cristiano izlazili su 2007. godine kada je on igrao za Manchester United.

Međutim, glumica je tek sada na radiju Manchester's Key 103 otkrila da su njihovi spojevi bili vrlo skromni, unatoč njegovoj globalnoj slavi.

"Otišli smo do moje kuće, popili šalicu čaja i gledali Only Fools And Horses", priznala je. "Najiskrenija sam! Ne znam je li sada još u tome, ali činilo se da je tada zaista uživao."

Ova sretno zaručena 37-godišnjakinja je također otkrila da su joj mediji ranije nudili velik novac kako bi razgovarala o njihovoj vezi.

"Kad smo se razišli, ponuđeno mi je toliko novca samo da pričam o njemu", priznala je. ''Ali ja to nisam htjela'', dodala je.

Čitajte i: Georgina Rodríguez prvi se put pojavila u javnosti nakon smrti sina, i to u glamuroznom izdanju

Dok se Gemma sada sretno skrasila s budućim suprugom, 31-godišnjim Gorkom, i Cristiano je pronašao ljubav, s Georginom Rodriguez. Ponosni je otac petero djece i uživa u svakom slobodnom trenutku sa svojom obitelji. Njegov prvi sin Cristiano Ronaldo Jr. rođen je 17. lipnja 2010. u Americi zahvaljujući surogat majci. Također, u lipnju 2017. otkriveno je da je preko surogat majke u Americi dobio blizance petogodišnje Evu i Mattea.

Mjesec dana kasnije, Cristiano je u jednom intervjuu potvrdio da on i Georgina očekuju prvu zajedničku bebu. Kćerkica Alana (4) rodila se u studenom 2017. U listopadu 2021. par je potvrdio da očekuju blizance. Međutim, u toj su trudnoći tragično izgubili sina nedugo nakon njegova rođenja u travnju ove godine. Kasnije su otkrili da su rođenoj djevojčici dali ime Bella Esmeralda.

Gemma i Gorka su u međuvremenu svoju djevojčicu dočekali 4. srpnja 2019., a zaruke su objavili na Valentinovo 2021. godine.

Linker
19. travanj 2024 06:29