novo izdanje

Leona Paraminski prije i poslije frizure: ‘Uvijek od mene naprave damu‘

Talentirana, neposredna i uvijek pristupačna Leona Paraminski (41) proputovala je tisuće kilometara kako bi došla tamo gdje je sve po njezinom. Svaki dan u Zagrebu začini sitnicama za koje inače nema vremena...

"Od mog nereda na glavi, tanke kose, uvijek od mene naprave damu. Hvala vam na tome", zahvalno je napisala glumica Leona Paraminski kraj fotografije frizure nakon što je posjetila svoj omiljeni zagrebački frizerski salon.

Sa suprugom Tinom Komljenovićem je u idiličnim bračnim vodama, a posljednjih pet godina gradi karijeru glumeći i predajući kolegij 'Acting for the camera' na jednom od najboljih američkih koledža, Santa Barbara City Collegeu. U ovom razdoblju života pronašla je balans.

image
Glumica Leona Paraminski u pauzi snimanja serije u produkciji Nove TV - 'Najbolje godine'.
BORIS KOVACEV/CROPIX

"U četrdesetima sam puno opuštenija. Stvari su mi nekako jasnije. Ako i kada dođe, dođe, kako će biti, bit će. Onako opušteno", rekla nam je jednom prilikom sretna jer u Zagrebu je najbolja verzija sebe... "Ovdje sam redovita u salonu i oni od moje kose znaju napraviti čudo", rekla nam je Leona, a iskreno je jednom prilikom progovorila i o američkom snu.

image
Leona Paraminski i Tin Komljenović pronašli su sreću u Santa Barbari.
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

''Mislim da je američki san jedna velika laž i da zapravo ne postoji, ono što je Amerika bila nekad nije danas, uzela sam najbolje od nje. Puno mi se stvari otvorilo, i meni i Tinu. Nisam još ostvarila svoje snove, ono što sam ja mislila da bi ja htjela i mislim da će mi za to doći vrijeme'', zaključila je.

Linker
22. travanj 2024 15:42