Impresivno!

Lana Jurčević s reketom u ruci zavrištala na terenu pa zaključila: ‘Bit će nešto od mene‘

Glazbenica i poduzetnica Lana Jurčević velika je zagovornica vježbanja, od plesa i vježbanja u teretani pa sve do squasha - kako je upravo pokazala. A zatvorena, staklena dvorana za taj sport ima idealnu akustiku koja je inspirirala našu pjevačicu da se opusti i pokaže impresivne vokalne sposobnosti.

Lana je tako na Instagramu podijelila video u kojem pjeva zahtjevnu vokalnu liniju, pokazavši da joj visoke note idu kao od šale. Opernim glasom, gotovo da je razbila staklo, našalili su se njezini pratitelji. Lana je nasmijana u sportskom izdanju, s reketom u ruci "odvalila" ariju kao od šale.

"Uključi zvučnike. Možda bude nešto od mene", našalila se Lana te u opisu asocirala na film Peti element, u kojem je jedna od ključnih uloga operne pjevačice pod imenom Plava laguna.

Nema gaža, mora na terenu

Kolegica i pjevačica Nina Badrić oduševljeno joj je čestitala u komentarima, a Lana joj je odgovorila u svom stilu. "Kad ništa od gaža, moram na terenu", napisala je Jurčević.

U komentarima je također otkrila da je ova ekskluzivna operna izvedba održana na terenima za squash na zagrebačkoj Zavrtnici.

Glazbenica, koja uz domaću i međunarodnu pjevačku karijeru uspješno gradi i kozmetički posao, društvene mreže koristi kao jedan od alata u svojoj profesiji. Zbog svog bogatog iskustva, o društvenim mrežama i pojmu influencera kao gošća je razgovarala na trećem Gloria TALKS panelu.

"Osoba koja je već u startu puna predrasuda zapravo je nezadovoljna sama sobom i niti ne želi znati što znači biti influencer, pjevač, glumac..., jer bi onda možda shvatio da je u krivu i da tu ima puno posla. No, takav tip ljudi to nikada ne bi priznao", kazala je Lana Jurčević.

Linker
18. travanj 2024 21:32