Ponosno će ga nositi

Kourtney otkrila kako se preziva nakon udaje: ‘Kardashiani nisu htjeli da izbaci svoje prezime‘

Nakon što se po treći put udala za Barkera, reality zvijezda pokazala mu je koliko joj je važan, a prije svega se konzultirala sa svojom obitelji.

Kourtney Kardashian i službeno je Barker! Naime, reality zvijezda koja se po treći put udala za Travisa Barkera, i to u Italiji, na svome je Instagram profilu ubrzo dodala prezime Barker. Kako doznaje Hollywood Life, Kourtney sada i službeno ima dva prezimena.

"Kourtney ćemo uvijek pamtiti kao Kardashian, ali odluka da svome imenu doda Travisovo prezime pokazuje koliko im je to oboma važno. Njezina je obitelj bila protiv toga da Kourtney izbaci staro prezime iz svog imena jer će je svi uvijek poznavati kao Kardashian pa su je savjetovali da pored svoga starog imena doda još jedno prezime kao što je to učinila Kim kada se udala za Kanyea", kazao je izvor blizak obitelji.

image

Kourtney sada i službeno ima dva prezimena.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ljubavni vez: Kourtney Kardashian na vjenčanici je dala napraviti ukras isti kao tetovaža koju njen dragi ima na glavi

Podsjećamo, Kourtney i Travis su se po treći put vjenčali u talijanskom Portofinu 22. svibnja, a tjedan dana ranije su dobili dozvolu za vjenčanje u Santa Barbari.

Njihovo talijansko vjenčanje bilo je velik događaj na kojem su bili prisutni gotovo svi članovi obitelji. Ipak, Pete Davidson je bio spriječen doći u Italiju, s obzirom na to da je tih dana snimao posljednju epizodu emisije Saturday Night Live, a na svadbi se nisu pojavili ni Rob Kardashian, Scott Disick, Kanye West i Tristan Thompson.

Linker
19. travanj 2024 09:00