Živuća legenda

Konačno otkrio na čemu je radio: Mišo Kovač ne staje ni u 81. godini, izbacio spot koji je snimao, a najavio ih još

Glazbena legenda snimio je nove spotove za četiri hita, a prvi koji je predstavio je za pjesmu ‘Čuvajte mi pismu‘.

Vijest da legendarni pjevač iz Šibenika užurbano snima video spotove u Splitu zaintrigirala je javnost, no Mišo Kovač nije do sada htio otkriti detalje svojih pjesama i videa. No, konačno je otkrio o čemu se radi te najavio kako će idući tjedni definitivno biti u njegovom znaku. Naime od danas pa u naredna četiri ponedjeljka bit će objavljena ukupno četiri spota za njegove hitove.

Neke pjesme će po prvi put dobiti vizualnu priču, a neke potpuno nove spotove. Pjesme je odabrao sam Mišo, a spotove je snimio u Podstrani i okolici Splita s jednim od svojih najdražih suradnika Željkom Petrešom. Prvi na redu hit je "Čuvajte mi pismu", objavljen na albumu "Budi čovjek dobre volje" 1999. godine, a koji sve do danas nikada nije imao videospot.

Pogledajte video

Ne staje s radom

Mišo Kovač i u svojoj 81. godini ne staje, kaže da je spreman za svoju voljenu publiku ponovno stati na veliku pozornicu kao što je to učinio u Areni Zagreb prije nekoliko godina - i zapjevati svoje najveće hitove. Čak 131 hit po njegovom izboru nalazi se i u luksuznoj "Antologiji" objavljenoj za Croatia Records 2020. godine.

Čitajte i: Ivana Kovač otkrila gdje je s Mišom išla žutim golfom s tri papige: 'Kako su to lijepa vremena bila'

Najbogatije izdanje posvećeno Miši dugo se nalazilo na listi najprodavanijih izdanja u Hrvatskoj čime se još jednom potvrdilo kako ova glazbena legenda živi vječno. Svojoj publici Mišo će pokloniti četiri videospota, a neke od kadrova snimao je na terasi obiteljske kuće smještene u blizini hotela "Split" u Strožancu.

Linker
16. travanj 2024 21:28