Što joj se događa?

Kim Kardashian zbog ljubavi postaje druga osoba: Obožavatelji joj opasno prigovorili zbog novog poteza

Poslije drastične dijete na red je došao i njen naglasak: počela je imitirati govor svog dečka Petea Davidsona pa joj fanovi poručuju da stane na loptu.

Da je Kim Kardashian ozbiljno zagrijana za komičara Petea Davidsona, otkriva detalj iz nove reality serije The Kardashians koja se nakon prestanka emitiranja svima znanog showa odnedavno prikazuje na platformi Hulu.

U četvrtoj epizodi snimljenoj prije vjenčanja njezine sestre Kourtney i glazbenika Travisa Barkera, Kim je progovorila s naglaskom tipičnim za istočnu američku obalu. Točnije, u njezinom govoru osjetio se utjecaj Staten Islanda odakle je njezin trinaest godina mlađi dečko. Svoj novi naglasak otkrila je u sceni koja prikazuje njezin razgovor s majkom Kris Jenner i bliskim prijateljima Simonom Huckom te Philom Riportellom o Kourtney i Travisu Barkeru.

image

Pete Davidson i Kim Kardashian

PROFIMEDIA

Čitajte i: Opasan život bez ugljikohidrata: Kim Kardashian umjesto pohvala dobila kritike

"Evo što mislim o svemu. Znamo da pokušavaju dobiti dijete i to mi je u ovom trenutku najvažnije. Za svoje dijete vezan si cijeli život, a brakovi dolaze i odlaze", rekla je modna poduzetnica koja od rođenja živi u Los Angelesu, prenosi Mirror.

Njezin novi naglasak parao je uši. Činjenica da pokušava imitirati dečka znači samo jedno - zbog ljubavi gubi tlo pod nogama. Fanovi su to prokomentirali na svoj način. Sasvim je ok biti zaljubljen, ali pretvarati se da si netko drugi zbog dečka, to je već nešto drugo. Unatoč znatnoj razlici u godina, prošlog listopada osvojila ga je bez glumatanja: bila je to što jest i Pete je poludio za njom. Zato su joj u raspravi na društvenim mrežama poručili: “Kim, stani na loptu."

Linker
22. travanj 2024 21:29