debakl u Londonu

Kim Kardashian na sve načine probala ući na party kraljice Elizabete II., glatko su je otpilili

Američku reality zvijezdu koja je stigla u London ne žele vidjeti na proslavi kraljičinog jubileja u Buckinghamskoj palači, ali one ne odustaje i na razne načine pokušava doći do pozivnice ili bar karte za koncert koje su davno rasprodane.

Američka reality zvijezda Kim Kardashian (41), zamislila si je da će njezina globalna slava i milijuni dolara biti dovoljni da se nađe na listi uzvanika za subotnje druženje s kraljicom Elizabetom II. povodom slavlja njezinog platinastog jubileja. No jako se prevarila.

Dužnosnici Buckinghamske palače gdje će se održati party za birano društvo i veliki koncert u organizaciji BBC-a, glatko su je odbili bez mogućnosti pregovora. Potom je poziv za koncert i prijem pokušala dobiti preko producenata BBC-a, no i tamo je dobila odbijenicu.

image

Dok se članovi njezinog tima bora kako bi ju ugurali na party, Kim Kardashian obilazi dućane

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Procurile su informacije da toliko želi biti prisutna na kraljevskom partyju da bi se zadovoljila i običnim, a ne VIP ulaznicama. No čini se da će Kim Kardashian, koja je prije nekoliko dana stigla u London sa svojim dečkom Peteom Davidsonom (28), koncert i slavlje gledati jedino na TV-u.

Navodno još nije odustala i na razne druge načine pokušava doći do pozivnice, ali kako bi se reklo - kuca na kriva vrata. Možda je dobro došla u Bijelu kuću jer je u Americi sve moguće, no u Buckinghamsku palaču, oličenje britanske tradicije, vrlo teško.

Kraljica Elizabeta II., čuvarica tradicionalnih vrijednosti i monarhije kojoj je diskrecija na prvom mjestu, teško da je na bilo koji način oduševljena likovima poput Kim Kardashian koji kamere puštaju u svoj toalet i spavaću sobu.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson sstigli su London u nadi da će biti pozvani na prijem kod kraljice

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Pa je zabranila i kamerama streaming servisa Netflix da prisustvuju proslavi njezinog jubileja koje snimaju dokumentarac o njezinom unuku, princu Harryju i snahi Meghan Markle. Nešto što joj, kao i njihov intervju koji su dali Oprah Winfrey, sigurno nije nimalo drago. No oni su ipak njezina obitelj.

Linker
18. travanj 2024 07:44