ona se ne obazire

Kate Hudson objavila fotografiju s trogodišnjom kćeri u kolicima i izazvala lavinu komentara

Glumici koja ima troje djece moda ionako nije na prvom mjestu pa se ne obazire na zlobne komentare koje joj je uputio dio njezinih pratititelja zgrožen modnom kombinacijom koju je odjenula za šetnju s kćerkicom Rani Rose.

Uvijek se nađu zločesti ljudi koji si uzimaju pravo kritizirati objave na društvenim mrežama, čak i kada su one više nego benigne, obiteljske, stavljene na društvene mreže iz čistog osjećaja sreće. To se ovih dana dogodilo glumici Kate Hudson (44) koja je na Instagramu objavila fotografiju kako sretna šeće njujorškim ulicama s trogodišnjom kćerkicom Rani Rose uz komentar: "Netko postaje gradska cura".

Prvo su kritike pale na glumičin modni stil jer je ispod bijelih sportskih Diorovih sandala obukla čarape što je izazvalo prilično zgražanje, a neki su se našli komentirati i kako joj je kćer prevelika za vožnju u kolicima.

Neki komentari su baš bili ružni poput: "Hej, pa dijete ti ima zdrave noge, neka hoda".

image

Za crveni tepih glumica se kao i druge holivudske zvijezde oslanja na pomoć stilista

JASON MERRITT/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

No glumca koja ima javni profil, naviknuta je na pokoji zlobni komentar, ali joj to sigurno nije pomutilo sreću što je s obitelji dočekala ljeto u Velikoj Jabuci.

Kate Hudson inače, ima ležeran odnos prema modi, odijeva se uglavnom sportski, osim kada prilike zahtijevaju drugačije. Naravno, na zlobne komentare se nije ni osvrnula, kao niti na one u kojima joj njezini obožavatelji poručuju da bi ju voljeli vidjeti u još nekoj romantičnoj komediji.

Linker
17. travanj 2024 15:06