kolekciji Lilith by Katarina Baban
fotka dana

Katarina Baban postala slavna hrvatska pjevačica! Oživjela kultnu scenu i oduševila

Popularna serija Hrvatske radiotelevizije "Crno-bijeli svijet" uskoro će dobiti svoju dugoočekivanu četvrtu sezonu, čije je snimanje započelo ovih dana u Zagrebu. Posebnu ulogu dobila je poznata glumica.

Glumica i modna dizajnerica Katarina Baban pohvalila se novim angažmanom. Naime, glumit će u četvrtoj sezoni omiljene domaće serije smještene u 80-e godine prošlog stoljeća.

"Crno-bijeli svijet, četvrta sezona, Sanja Doležal i Dražen Petrović", napisala je kraj fotografije koje će mnoge vratiti u prošlost. Serija se ovaj put događa 1985. i 1986. godine te evocira neke od najpoznatijih događaja tog vremena, kao što su Cibonino osvajanje Kupa prvaka i nuklearna katastrofa u Černobilu.

U novoj sezoni nastupit će svi već do sada poznati likovi, a ukupno će biti oko 200 glumaca, što bi trebalo osvojiti publiku svih naraštaja.

Redatelji serije su Goran Kulenović i Igor Mirković.

"Oni koji su na početku bili mladi možda sada čekaju djecu, oni koji su bili djeca sada postaju mladi, neki od njih se zapošljavaju na Radiju 101, neki od njih su bili u vojsci - jednostavno prolaze kroz neke normalne životne situacije", rekao je za HRT Igor Mirković, jedan od scenarista serije, o četvrtoj sezoni.

Uz nadarenu glumicu koja će glumiti pjevačicu Sanju Doležal čast da glumi Dražena Petrovića pripala je nadarenom košarkašu Luki Krajinoviću. Talentirani 198 centimetara visoki bek-šuter potpisao je ovog ljeta trogodišnji ugovor sa Zabokom, a uskoro će navršiti 20 godina.

Promo/Kazalište Knap
Prava ljubav je pobjedila...

Inače, poznata glumica ima sreće u ljubavi, već pet godina je s Igorom Subotićem koji se iz Osijeka preselio u Zagrebu. Poznata glumica upravo je svog dečka, 33-godišnjeg kineziologa izdvojila kao najveći oslonac u životu, a njihova ljubav, kako ona kaže, bila im je suđena. Naime, njih dvoje su hodali još u srednjoj školi - čak joj je bio pratnja na maturalnoj zabavi - no kasnije su krenuli svatko svojim putem. Danas su si velika podrška u svemu pa tako Katarina nailazi na punu podršku i razumijevanje od svog dečka.

Čitajte i:

Reakcija na šamar Katarine Baban baš je dramatičan: 'Nakon puno njezinih, došao je red na mene'

Katarina Baban je pronašla formulu za sreću: 'Ponekad se dogode veće stvari, pa planovi padnu u vodu'

Katarina Baban: Dvije strasti osječke glumice

Linker
18. travanj 2024 11:00