ništa bez rezervacije

Justin i Hailey Bieber molili osoblje njujorškog restorana da ih puste unutra - poljubili su vrata

Iako su česti gosti restorana Carbone, osoblje im nije dozvolilo ulazak pa je par otišao na večeru u privatni klub poznat po koktelima i dobroj zabavi

Ako nenajavljeno želite ući u slavni njujorški restoran Carbone, neće vam uspjeti taman da ste Justin Bieber i njegova supruga Hailey. Naime, to se ovom slavnom paru nedavno i dogodilo. Na vratima su dobili 'košaricu' jer nisu rezervirali stol na koji se čeka i više od mjesec dana. Začuđeni supružnici, iako su česti gosti, nakon neuspješnog pokušaja nagovaranja osoblja da im bar pokušaju naći neka dva manje atraktivna mjesta u sali, morali su potražiti drugi restoran za večeru.

image

Carbone restoran ima Michelinovu zvjezdicu i poznat je po slavnoj klijenteli

WIKIMEDIA COMMONS

Jer osoblje ne pretjerano fascinirano slavnim parom, ljubazno im je objasnilo kao i svim drugim gostima da svoje mjesto u restoranu jednostavno moraju unaprijed rezervirati. Justin i Hailey bez puno uzrujavanja prihvatili su opravdanje i odvezli se četiri bloka dalje, do privatnog kluba Cipriani Socialista čiji su članovi. Samo za razliku od Carbonea, u privatnom klubu za slavne i bogate uređenom u kubanskom stilu koji podsjeća na život u Havani prije revolucije, može se pojesti samo pet jela - kubanski sendvič, prženi krumpirići, penne s rajčicama i mozzarellom, pilaf s piletinom ili kozicama te tartar od tune ili junetine. No zato koktela ima u izobilju.

image

Među brojnim poznatim u Carbone često dolazi i Gigi Hadid

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

A Carbone je poznat po vrhunskoj talijanskoj kuhinji, osim jela s tjesteninom, mesnih tanjura, ribe i morskih plodova, specijalitet im su im rigatoni s ljutim umakom od votke. Tamo se priprema i domaći slasni umak od rajčice na starinski način, a oni koji kao Justin i Hailey Baldwin ne uspiju ući, za doma mogu kupiti i ponijeti neki od četiri njihova najpoznatija umaka – marinaru, rajčicu i bosiljak, prženi češnjak i arrabbiatu.

Linker
24. travanj 2024 09:27