Traži se SKIMS

Još jedan odličan poslovni pothvat: Novu kolekciju Kim Kardashian nosit će američke atletičarke na Olimpijadi

SKIMS, brend donjeg rublja i sportske odjeće izdao je limitiranu kolekciju koju će američke atletičarke nositi na Zimskim olimpijskim i Paraolimpijskim igrama.

Brend donjeg rublja i udobne sportske odjeće za svaki dan proslavljene reality zvijezde, ali i poduzetnice Kim Kardashian - SKIMS, još je jednom izdao kolekciju za sportašice koje se natječu na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama. Za razliku od spavaćica, donjeg rublja, pidžama i odjeće za boravak kod kuće koje su američke sportašice nosile uoči Ljetnih igara 2021., ovogodišnja kolekcija za Zimske olimpijske igre 2022. i Paraolimpijske igre proširena je s dodatnim proizvodima koji uključuju i ultra mekane komade.

Čitajte i: Prava profesionalka: Kim Kardashian ponovno razvod iskoristila na najbolji mogući način

"Naša kolekcija odjeće za odmor i spavanje dizajnirana je s ovim inspirativnim ženama u mislima i tako sam ponosna što će olimpijske i paraolimpijske sportašice ponovno nositi SKIMS tijekom svog odmora", izjavila je Kim u priopćenju za javnost te je pozvala žene da podrže svoje omiljene atletičarke kupnjom komada iz limitirane kolekcije koja je već dostupna na web stranici brenda.

image

Kim Kardashian ponosna je na specijaliziranu kolekciju brenda.

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Fanovi sve razotkrili: Kim Kardashian otpratila Miley s Instagrama, nakon njenog vrućeg nastupa s Peteom

Recenzije su i više nego odlične, a među zadovoljnim kupcima javile su se i osvajačica zlatne medalje u snowboardingu Chloe Kim i olimpijska vozačica boba - Aja Evans koje za ovu specijalnu kolekciju koju predstavljaju, imaju samo riječi hvale - prenosi Siol.net.

image

SKIMS je još jednom izdao kolekciju za sportašice koje se natječu na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama.

SKIMS VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Fotografijama nove kolekcije u čijim su komadima pozirale atletičarke na društvenim mrežama se pohvalila i sama vlasnica brenda čiji pratitelji su, po običaju, ostali oduševljeni njezinim još jednim u nizu odličnim poslovnim porthvatom.

Linker
25. travanj 2024 20:22