Darko Tomas / HANZA MEDIA
Kakva dama

Jeste li primijetili što Jelena Rozga radi već tjednima? Podršku joj daje i Nina Badrić

Vokalom se splitska pjevačica odavno smjestila u sam estradni vrh. Pjevala okružena tisućama ljudi ili na svom kauču - Jeleni je svejedno.

Kristalno čisto, bez ikakve greške i s puno emocija. Tako Jelena Rozga izvodi već tjednima koncerte uživo putem Instagrama i YouTubea, a sve iz udobnosti svog doma. Uz nju je samo Milan Terze koji je prati na gitari. Ne trebaju ovoj Splićanki silne pratnje u obliku instrumentala, ne treba joj nikakva studijska intervencija. Izvanredni glas sve je što ima - i sve što treba. Stoga nikada u gradnji karijere nije niti posezala za dodatnim načinima pridobivanja pažnje.

Moj život je glazba i moja publika, i trenuci kao ovaj ostaju vječno urezani u mom srcu.

A sada već tjednima časti svoje obožavatelje besplatnim, online svirkama, koje joj i samoj očito nedostaju. Počela je za Uskrs, i otad svake nedjelje svira. Svirka nas očekuje i večeras, Jelena je, ne sumnjamo, već spremna. Među onima koji uživaju u njezinim nedjeljnim koncertima je i još jedna naša diva - Nina Badrić. Uživa Badrić i u Jeleninim interpretacijama njezinih pjesama pa ne škrtari na komplimentima i vlastitim željama.

A sama Jelena ima i sama jednu veliku želju. Što prije vratiti se na pozornicu. "Život bez glazbe nema smisao. Život općenito bez umjetnosti nema smisao. Do prije mjesec i nešto dana ovo ne bismo ni pisali niti čitali sa dozom nevjerice - pa tko nam moze zatvoriti kina, koncertne dvorane... ali eto, i to se dogodilo.. samo što se nadamo i vjerujemo da će se sve ovo ubrzo završiti i da ćemo svi skupa ponovo uživati u kazalištu, izložbama, na bini, ispred bine, iza bine.. za sve one koji rade i žive od ove industrije i za sve one koji vole i cijene umjetnost u bilo kom obliku.. jedva vas čekam sve zagrliti", poručila je, naime, Rozga putem Instagrama prije par dana.

Čitajte i:

Jelena Rozga vjeruje da će sve biti dobro: 'Zajedno ćemo ovo pobjediti'

Jelena Rozga podijelila novosti: 'Još uvijek se pitam je li ljubav dovoljna'

Jelena Rozga priznaje: 'Samo sam na jedno slaba'

Traperice + kimono: Jelena Rozga zaustavila je promet u Zagrebu

Jelena Rozga otkrila kako je svoju neposlušnu kožu dovela u red

Linker
20. travanj 2024 11:31