najteža godina

Jessie J slomila se pred publikom samo dan nakon što je doznala da je izgubila bebu

Još u srijedu ujutro pjevačica Jessie J smijala se sretno s prijateljicom koju je upitala kako će uopće uspjeti održati u četvrtak navečer svoj nastup u Los Angelesu, a da ne kaže publici da je trudna. Samo dan kasnije brinulo ju je kako će odraditi nastup bez da se slomi. Upravo to se i dogodilo.

Suze su samo tekle, a tuga i bol izlazila je iz Jessie J (33) na intimnoj svirci samo nekoliko sati nakon što je doznala da je doživjela pobačaj. Naime, na trećem ultrazvuku liječnici su joj priopćili da djetetu više ne kuca srce. Tijekom svoje svirke u The Hotel Cafeu, Jessie je rekla da se nikad nije osjećala usamljenijom nakon što je izgubila prvo dijete.

Čitajte i: Badnjak provela u bolnici pa dobila dijagnozu: ‘Nisam mogla držati ravnotežu dok hodam‘

„Odlučila sam sama roditi i podizati bebu i nekim čudom je to uspjelo, ali jučer je bilo prokleto bolno. Posljednja godina bila je najteža u mom životu. U prosincu prošle godine izgubila sam sluh, dijagnosticirana mi je Menierova bolest. Potom sam izgubila glas što je bilo itekako grozno. Sada sam izgubila bebu. Znam da ću biti dobro jer nemam što drugo izabrati u ovom ludom svijetu. Ali, nikada se nisam osjećao usamljenije nego što se osjećam proteklih tjedana. Pustit ću malo glazbe da bude još emotivnije. Molim vas, budite sa mnom večeras. Svi u ovoj sobi su ljudi i svi mi trenutno prolazimo kroz nešto u životu. Večeras će biti malo tužnije nego inače, ali dat ću sve od sebe. Nisam imala pojma kako ću se osjećati, srce mi se ponaša kao da trčim, ali nije baš tako ”, rekla je Jessie.

Čitajte i: Slomljena pjevačica! Imala je spontani pobačaj: ‘Rekli su mi da više ne vide otkucaje srca‘

Ranije tijekom dana, Jessie je rekla pratiteljima da se odlučila na samohrano roditeljstvo nakon što je u listopadu otkrila da se rastala od svog dečka Maxa Phama nakon sedam mjeseci. Ožalošćena pjevačica rekla je da je još uvijek u šoku, ali je odlučila nastupiti u Los Angelesu u srijedu navečer jer će joj pjevanje pomoći. Još 2014. pjevačica je otkrila, također pred fanovima na pozornici, da nikada neće moći imati djecu prirodnim putem. „Ne govorim vam zbog suosjećanja jer sam jedna od milijuna žena i muškaraca koji su prošli kroz ovo i proći će kroz ovo. Govorim vam to da znate da niste sami”, kazala je tada.

Linker
16. travanj 2024 16:56