PONOSNA NA DJECU

Jennifer Lopez progovorila o djeci i novoj životnoj fazi: ‘Puno se toga promijenilo‘

Blizanci američke glumice, Max i Emme, polako odrastaju, a njihova mama se to ne boji prihvatiti!

Uživo s Kelly i Ryanom je američki jutarnji talk show koji vode Kelly Ripa i Ryan Seacrest, a ovog puta je gošća bila pjevačica Jennifer Lopez i nije trebalo dugo da je Kelly Ripa pita za djecu. Obje su komentirale kako su blizanci brzo odrasli, a voditeljica jutarnje emisije našalila se da ne može vjerovati kako godine prolaze.

U jednom trenutku voditeljica je pitala J.Lo da objasni kakav je način razmišljanja trinaestogodišnjakinje ovih dana, a pjevačica je vrlo brzo odgovorila koliko su njezini blizanci nevjerojatni i kako su se mijenjali tijekom godina.

"Sada su odrasli", objasnila je i nastavila: "Oni su već poput malih odraslih ljudi i imaju svoje živote, ali i svoje ideje o svijetu".

Zatim se našalila kako su postali hrabri i samouvjereni sa svime što su naučili te dodala sarkastičnim tonom: "Vole se i praviti pametni..."

image

Jennifer Lopez i kćerkica Emme

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nedavno je na Netflixu izašao dokumentarac Halftime (Poluvrijeme) koji prikazuje Lopezinu desetljećima dugu karijeru u industriji, s naglaskom na njezinu izvedbu u poluvremenu Super Bowla 2020.

image
NETFLIX

Čitajte i: U dokumentarcu 'Poluvrijeme' Jennifer Lopez otkriva kako su je pokušali cenzurirati prije nastupa

Priča o Jennifer Lopez počela je u njujorškoj četvrti Bronx, gdje je odrastala kao srednja od triju kćeri u konzervativnoj katoličkoj obitelji podrijetlom iz Puerto Rica. Majka joj je bila odgajateljica u vrtiću, otac informatičar, a kćeri su držali pod strogim nadzorom. Kako bi je držali podalje od lošeg društva, roditelji su je usmjeravali da pjeva u zboru katoličke škole te trenira ples, gimnastiku, atletiku, tenis i softball.

''Često su nam govorili: Nitko ne smije pušiti, piti ni širiti noge'', opisala je jednom J.Lo glavna načela svog kućnog odgoja, a sada se čini da je prema svojim blizancima puno blaža.

"Osjećam kao da toliko učim od njih i da me drže tako u toku sa svijetom i onim što se sada događa i kako djeca razmišljaju."

image

Pjevačica svoju djecu odgaja punoblaže nego što je ona odgajana

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"To je sasvim druga stvar, to je potpuno drugačiji način razmišljanja, drugačiji svijet", dodala je.

Ipak, bila je osjetno ponosna na Emme i Maxa, te je detaljno objasnila: "Nisu više male bebe, svjesni su svega što se događa. Puno se toga događa s njima", na što je Kelly izrazila suosjećanje, te je dodala da je fascinantno iskustvo gledati svoju djecu kako se mijenjaju kroz život.

Linker
07. travanj 2024 16:38