BREND ENVY ROOM

Jelena Rozga i glumica filma ‘Murina‘ odabrale istu kreaciju: Haljina dostojna svjetskih zvijezda otkriva leđa i prikriva dekolte

Crveni tepih na prestižnom filmskom festivalu u Cannesu i snimanje za Glorijinu naslovnicu. Dva različita događaja, a dvije iste haljine. Jelena i Gracija obukle su onu brenda eNVy room i zasjale, svaka u svojem trenutku.

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, pjevačica Jelena Rozga i glavna glumica filma "Murina" Gracija Filipović izgleda imaju sličan modni izričaj barem kada je riječ o važnim životnim događajima. Obje su u različitim prilikama nosile istu haljinu hrvatskog brenda eNVy room. Mlada glumica nosila ju je na crvenom tepihu u francuskoj meki filmske industrije prije premijere "Murine", a Rozga ju je obukla za fotografiranje koje je imala za Glorijinu naslovnicu u travnju kada je proslavila i 25 godina zavidne karijere. U velikom intervjuu prvi se put osvrnula na vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom, a govorila je i o muškarcu koji ju je godinama pratio i maltretirao.

Ipak, odabir cipela i frizure bio je različit. Rozga se odlučila za crne sandale na srednju petu, a Gracija za sandale u srebrnoj boji. Glumica je pak kosu svezala u punđu kako bi naglasila gola isklesana leđa, a Rozga je svoju plavu poludugu kosu raspustila.

image
Jelena Rozga haljinu brenda eNVy room nosila je na snimanju za Glorijinu naslovnicu.
JOHN PAVLISH

Čitajte i: Jelena Rozga još uvijek živi u strahu od muškarca koji ju je uhodio: 'Prošla sam pravu agoniju, bojim se i dalje'

Domaći brend

Za haljinu istog brenda odlučila se i redateljica Antoneta Alamat Kusijanović. Pažnju je plijenila u plavoj dugačkoj haljini s kojom je naglasila dekolte, ali i prikrila visok stupanj trudnoće. Naime, nagrađivana redateljica rodila je netom nakon premijere "Murine" u Cannesu, a samo sat vremena prije hrvatske premijere na 68. Pula Film Festivalu.

image
Danica Ćurić, Antoneta Alamat Kusijanović i Gracija Filipović na filmskom festivalu u Cannesu.
PR

Mlada glumica i Dubrovkinja koja je tek nedavno proslavila 18. rođendan u filmu je tumačila Juliju, a za potrebe snimanje morala je naučiti roniti. "Murina" je obiteljska drama koja prati sukob buntovne tinejdžerice i njezinog patrijarhalnog oca Ante, glumi ga Leon Lučev, koji samo pogorša posjet starog očevog prijatelja iz inozemstva, a tumači ga Novozelanđanin Cliff Curtis.

Čitajte i: Veliki uspjeh dubrovačke redateljice: 'Murina' osvojila Zlatnu kameru u Cannesu

Scenarij, uz redateljicu, potpisuje i Frank Graziano, producenti filma su, uz Scorsesea, Danijel Pek (Antitalent) i Rodrigo Teixeira (RT Features), a koproducenti Zdenka Gold (Spiritus movens), Jožko Rutar (SPOK Films) i Miha Černec (Staragara).

image
Filmski festival u Cannesu.
PR
Linker
19. travanj 2024 17:33