obiteljski vikend

Jedna od najljepših žena nakon teškog perioda uživa u najdražem društvu: Preslatki obraščići ukrali su svu pozornost

Glumica je nakon poroda priznala da se bori s aksioznošću, no problemi su sad iza nje. Sa svoja dva najdraža muškarca nije skidala osmijeh s lica.

Glumica Olivia Munn i njen partner te kolega John Mulaney snimljeni su na izlasku iz hotela Greenwich u New Yorku, no svu pažnju ukrao je njihov sedmomjesečni sinčić Malcolm.

Prilikom izlaska iz hotela raspoložena 41-godišnja glumica mahnula je fotografima, dok je njen dvije godine mlađi partner na rukama nosio sinčića koji je još uvijek bio pospan.

image

Maleni je izgledao pospano

J MAYER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kasnije je iz hotela izašao samo Mulaney, koji se otišao nakratko družiti s prijateljima.

Čitajte i: Ozbiljno bolesna: Jedna od najljepših žena na svijetu još uvijek ne može doći sebi

On i Olivia upoznali su se sredinom prošlog desetljeća na vjenčanju zajedničkih prijatelja. U to je vrijeme on bio u braku s Annamarie Tendler, no kasnije su objavili da je njihov brak došao svom kraju, a razvod je finaliziran lani. U svibnju prošle godine on i Munn priznali su da se viđaju, a u rujnu su otkrili da u njihove živote stiže beba.

image

Olivia Munn i John Mulaney sa sinčićem Malcolmom

ROBERT O‘NEIL/BACKGRID/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Malcolm je sjajan i odličan je suputnik. Obožava ići na turneje, svidjelo mu se u Saratoga Springsu", rekao je nedavno u showu Setha Meyersa.

Otkrio je i što ga nasmijava kod mališana.

"Nova fora mu je da, kad ja uključim mobitel i stavim da snima video, uzme uređaj i strpa ga u usta. Svi filmići koje sam snimio imaju isti kraj", našalio se.

Olivia je ranije otkrila da se bori s depresijom nakon poroda.

"Patim od užasne anksioznosti. Tjeskobna sam, depresivna, nije mi ni do čega", priznala je Olivia Munn, zbog čega je duboko zabrinula njezine pratitelje. Mnogi su bili uvjereni da glumica ima post porođajnu depresiju te su joj savjetovali da čim prije posjeti liječnika.

Linker
18. travanj 2024 11:08