Genijalna ponuda

Iznajmljuje se: Ako ste oduvijek željeli provesti dan u stanu Carrie Bradshaw, sada vam se nudi odlična prilika!

Airbnb u suradnji sa Sarah Jessicom Parker i Warner Bros. Consumer Products nudi mogućnost iznajmljivanja stana koji je namješten baš kao apartman u kojem je živjela Carrie u seriji ‘Seks i grad‘. Ako se zateknete u New Yorku, ovo je jedinstvena prilika za iskusiti slatki njujorški život, baš poput Carrie.

Dok željno iščekujemo nove epizode nastavka serije 'Seks i grad' pod nazivom 'And Just Like That', možemo se opustiti na mjestu na kojem je Carrie Bradshaw najviše voljela boraviti - u svom stanu na Manhattanu. Naime, u čast novim nastavcima, glumica Sarah Jessica Parker je u suradnji s tvrtkama Airbnb i Warner Bros. Consumer Products osmislila genijalni poklon obožavateljima serije i njezinih likova.

Na svom Instagramu objavila je da nudi noćenje u apartmanu na Upper East Sideu koji je potpuno rekreiran prema apartmanu u kojem je živjela Carrie. Dakle, on ima sve - od predivne spavaće sobe, preko pisaćeg stola do najzanimljivijeg dijela, ormara prepunog odjećom i cipelama.

Čitajte i: Zna se kad izlaze nove epizode serije ‘Seks i grad‘! Uskoro uživamo u avanturama glavnih junakinja

Samo 12. i 13. studenog gosti će moći prenoćiti u njemu za 23 dolara i doživjeti slatki život u New Yorku, baš poput Carrie.

"Divno je biti u tako poznatom prostoru i mislimo da će vam se svidjeti podsjetnici na Carrie koje ćete pronaći razbacane posvuda. Stoga pogledajte što se to krije u ormaru, okušajte se u pisanju i apsolutno popijte Cosmo", napisala je Sarah Jessica Parker. U stanu se nalaze brojni suveniri Carrie Bradshaw kao što su njezina ogrlica, laptop, stari telefon i brdo Manolica.

image

Zavirite u ormar Carrie Bradshaw, tko zna što se tamo krije!

KATE GLICKSBERG/AIRBNB/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Dakle, ako vas je put naveo u New York ili tek planirate otići, svakako iznajmite Carriejin stan, ne sumnjamo da ćete doživjeti odlično iskustvo! Sve detalje možete pronaći na stranicama Airbnb-a.

Čitajte i: Novo lice koje će zamijeniti Samanthu Jones: Evo što se ‘kuha‘ u novim nastavcima kultne serije ‘Seks i grad‘

U novim avanturama junakinja uživat ćemo već ove godine - snimanje je u tijeku, a nove epizode očekuju se u prosincu. Sarah Jessici Parker ponovo će se pridružiti njezine prijateljice Kristin Davis i Cynthia Nixon, ali i neka nova lica poput Nicole Ari Parker koja glumi Lisu Todd Wexley i svojevrsna je zamjena popularnoj Samanthi (Kim Cattrall).

image

Popijte koji Cosmopolitan, okušajte se u pisanju ili dovedite prijateljice na druženje.

KATE GLICKSBERG/AIRBNB/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Ona se nažalost neće pojaviti u seriji zbog nesuglasica sa Sarah Jessicom Parker na koju se naljutila, jer je za 'Seks i grad' bila znatno više plaćena nego ostatak ekipe.

image

Stan je prepun suvenira glavne junakinje.

KATE GLICKSBERG/AIRBNB/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

U novim epizodama gledat ćemo i Willieja Garsona, odnosno Stanforda Blatcha, jednog od omiljenih likova u seriji i najboljeg prijatelja Carrie Bradshaw. Glumac je prošlog mjeseca preminuo nakon kratke borbe s teškom bolesti, a konačan proizvod, nažalost, nije dočekao.

Linker
16. travanj 2024 21:20