Razljutila ga nepažnja

Izgubio vlast nad sobom! Tom Cruise poput najstrožeg covid redara: ‘Nikad to više ne želim vidjeti‘

Kolege s filmskog seta zaneseno su gledali u njegove akrobatske vještine, no Tom Cruise nije bio sretan što su mu se divili - jer su pritom prekršili propisane mjeru socijalnog distanciranja.

Bio je dovoljan trenutak nepažnje dvojice članova filmske ekipe na setu "Nemoguća misija 7" u Londonu da američki glumac i producent Tom Cruise (58) izgubi vlast nad sobom. Poneseni atraktivnom snimkom Cruiseove akcijske scene – uvijek ih snima sam, bez pomoći kaskadera - nisu primijetili da su se, zagledani u monitor, primaknuli jedan drugome na samo 60 centimetara udaljenosti kršeći mjeru socijalnog distanciranja od dva metra. Još su manje bili svjesni kako im je pristupio sam glavni glumac sve dok ih nije prenulo njegovo vikanje: ”Nikad to više ne želim vidjeti, nikad! A ako to opet učinite, otpustit ću vas. Učinit ću to svakome na setu tko ovo napravi!”

image
Tom Cruise ozbiljno je shvatio preporuke socijalnog distanciranja.
PIERO TENAGLI/IPA/SHUTTERSTOCK

Cruise se pretvorio u pravog covid redara!

Čini se da mu ovo nije bio prvi put jer je snimka njegovih bijesnih ispada dospjela u britanske medije. Najblaže rečeno, nije birao riječi ne bi li zastrašio ekipu i natjerao ih da se rigorozno pridržavaju propisanih mjera. Nekolicina mu je pokušala objasniti da ih nitko ne krši sa zlom namjerom i svi žele snimanje, koje je u međuvremenu dvaput prekidano zbog bojazni da se virus Covida-19 probio na set, što prije privesti kraju. Najviše problema imali su u Veneciji gdje je dvanaestero članova ekipe poslano u samoizolaciju, a potom je rad na filmu ponovno prekinut zbog statista među kojima se pojavio koronavirus.

image
Na setu "Nemoguće misije" već je bilo bojazni zbog širenja koronavirusa pa je Cruise i iz svog džepa plaćao izolaciju filmske ekipe.
PIERO TENAGLI/IPA/SHUTTERSTOCK

Iz vlastitog džepa platio je brod kojim je ekipu filma u Norveškoj izolirao od vanjskog svijeta

Snimanje je nastavljeno u Norveškoj gdje je glumac platio pola milijuna dolara iz vlastitog džepa i zakupio brod na kojem je bila smještena ekipa ( uz sve mjere predostrožnosti) ne bi li spriječio kontakte s vanjskim svijetom. Kad je snimanje nastavljeno u Londonu gdje je potpuna izolacija nemoguća, Cruise je izgubio kompas. Preuzeo je na sebe dužnost redara koji pozorno motri tko krši mjere, dok je redatelj Christopher McQuarrie pokušao izgladiti situaciju apelirajući na suradnike da drže socijalnu distancu. No, to nije umirilo holivudsku zvijezdu. Obasipajući suradnike ružnim riječima, navukao je na sebe njihov bijes, a budući da o njima ovisi hoće li film biti prikazan 19. studenoga 2021., kako je najavljeno, to nije mudar potez.

Linker
19. travanj 2024 01:16