Instagram
Samo hrabro!

Ivana Mišerić udarila kontru nelagodnoj situaciji: 'Ptica je spremna, miš se ne boji! Idem po krila!'

Neumorna radijska voditeljica za Gloriu.hr otkrila što je bilo presudno da se odvaži na učenje letenja, u kojoj je fazi i kada je možemo očekivati u samostalnom pilotiranju.

Između jutarnjih 'šihta' na Otvorenom radiju, snimanja reklama i brojnih obaveza Ivana Mišerić pronašla je vremena za jedan neobičan i neustrašiv hobi. Radijska voditeljica upisala je tečaj letenja i marljivo prionula na učenje teorije, kao i na prikupljanje sati leta. U kratkom razgovoru za Gloria.hr otkrila je otkuda interes za to.

"Nije mi baš toliko ugodno voziti se u avionu kao putnik, ne bojim se, više je neka nelagoda u pitanju bih rekla tako da želim razumjeti stroj koji me vozi, zato sam udarila kontru", kazala nam je Ivana.

Svojim se novim hobijem, odnosno učenjem letenja, ova voditeljica ponosno hvali na društvenim mrežama, a tko joj može zamjeriti? U nekoliko objava pokazala je kako izgleda priprema aviona i letenje. "Idem po krila jer B, F, G kategorije nisu dovoljne", duhovito je prokomentirala uz video objavljen na Instagramu.

Za Gloria.hr je kazala da nije samo nelagoda od vožnje u avionu tu presudna, uz to otkrila je i kako joj se svidio osjećaj intenzivnog letenja.

"Plus je i što je super osjećaj, jako dobro utrošeno vrijeme, učiš nešto novo i dobiješ neki novi skill. Upisala sam školu, radim online gradivo, paralelno uz to malo letim, ne previše da ne ispucam sate jer još nisam savladala teoriju", objasnila nam je svoju taktiku Mišerić.

"Ptica je spremna. Miš se ne boji", napisala je uz jedan svoj portret uz igru riječi na svoje prezime hrabra voditeljica. Taktiku letenja i učenja pomno je razradila, a za sada sve ide prema planu.

View this post on Instagram

Ptica je spremna. Miš se ne boji.

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

"Kad položim sve ispite kroz dva mjeseca, odradit ću sve sate do kraja - njih 45 i idem po dozvolu za krila nadam se dobrom ishodu", kazala je neustrašiva Ivana. I mi joj želimo svu sreću.

Pročitajte i:

Ivana Mišerić pohvalila se neviđenim trbušnjacima: 'Ne pazim na prehranu ni ne vježbam, sve dugujem samo jednom'

Ivana Mišerić potrošila novac i radovala se naručenom, no ono što je dobila skroz ju je ohladilo

Davor Gobac izolaciju je proveo slikajući, pustio nas je u atelje i otkrio što će napraviti s djelima

Luka Nižetić kao ugostitelj: 'Sezona neće biti kao prijašnje, opstat će samo najkvalitetniji'

Ultra visoke čizme ne skidaju se s trona: Ivana Mišerić nosi ih na neodoljiv način

Linker
19. travanj 2024 18:11