uskoro pred oltar

Ipak je popustio! Simon Cowell zaručio se s dugogodišnjom djevojkom koju prije nije htio ženiti

Prije je govorio kako ne vjeruje u brak i boji se da će izgubiti slobodu ako se oženi, no čini se da je pronašao onu s kojom se vidi u budućnosti.

Sudac showova The X Factor, Pop Idol, Britain's Got Talent i American Idol i televizijski mogul Simon Cowell zaručio je svoju dugogodišnju djevojku Lauren Silverman s kojom hoda od 2004. godine. Čak 18 godina trebalo mu je da je zaprosi, a 2014. su dobili sina Erica.

No, čini se da je u njoj pronašao ženu s kojom se vidi u budućnosti, što je očito potvrdio zaručničkim prstenom. Kako piše People, Cowell i Silverman zaručili su se na Badnjak na otočju Barbados, gdje su se prvi put i upoznali.

Čitajte i: Odmor na otoku strasti: Simon Cowell uživa s partnericom s kojom je nekad bio u središtu skandala

Par je, naime, krenuo u šetnju, kada je Cowell "kleknuo" na plaži i pitao djevojku hoće li se udati za njega. Prosidba je bila tim čarobnija jer je bila prisutna cijela obitelj - njihov sedmogodišnji sin Eric i Silvermanov najstariji sin Adam.

Cowellovi glasnogovornici potvrdili su vijest o zarukama, a izvor za People je rekao: "Oboje su jako sretni. Već su dugo zajedno i obožavaju jedno drugo pa to nije veliko iznenađenje za njihove bliske prijatelje".

image

Simon Cowell i Lauren Silverman nedavno su uživali na Barbadosu, gdje su se i zaručili.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Cowell je Lauren preoteo prijatelju Andrewu Silvermanu. Naime, svi su bili 2006. na Barbadosu kada je Silverman Cowellu predstavio svoju suprugu u koju se ovaj odmah zaljubio. Lauren se također zaljubila u njega i zatrudnjela s njihovim djetetom prije nego se razvela.

Čitajte i: Ni nakon sedam godina veze je ne želi ženiti: Djevojka koju je preoteo prijatelju na rubu je živaca

Strani mediji su prije pisali da Cowell svoju partnericu ne želi odvesti pred otlar jer bi izgubio svoju slobodu, što je Lauren išlo na živce pa je razmišljala i o razlazu. Simon navodno nikada nije vjerovao u brak, jer prema njemu "on nije moguć" s obzirom na posao koji se bavi, ali svoju partnericu uvijek je hvalio na sva usta.

Pravu istinu znaju samo njih dvoje, no sada može odahnuti jer je Cowell napokon "popustio".

Linker
15. travanj 2024 14:21