Agoniji nema kraja

I nakon razvoda svađaju se preko djece: ‘Uporno se trudiš prikazati me kao najgoru majku‘

Ne prestaju žestoke prepirke između Briana Austina Greena i Megan Fox iako su naizgled oboje krenuli dalje...

Prije pola godine Brian Austin Green (47) potvrdio je da se on i glumica Megan Fox (34) rastaju. Do toga su došli nakon višegodišnjeg razmišljanja, a nekoliko su puta pokretali i stopirali postupak razvoda. Rekao je da je to njihova konačna odluka. Najavljivali su dobre odnose, da će zajedno brinuti o sinovima Noahu, Bodhiju i Journeyu, no bivši se par ne može uvijek kontrolirati.

Green je prvo jednom ljubomornom reakcijom na Meganinu objavu pokazao da mu njezina nova veza s glazbenikom Machine Gun Kellyjem (30) nije najbolje 'sjela', a za Noć vještica posvađali su se zbog naizgled banalne fotografije.

"Zašto Journey mora biti na ovoj fotografiji? Nije ih teško izrezati. Ili odabrati fotografiju na kojoj nisu djeca. I ja sam se odlično zabavila s njima za Noć vještica pa možeš vidjeti da ih nema na mom profilu. Znam da voliš svoju djecu, no ne razumijem zašto ih ne možeš prestati objavljivati na Instagramu!? Toliko želiš stvoriti priču da sam ja najgora majka koje nikad nema, a da si ti posvećeni otac godine. Kod tebe su pola vremena. Čestitam, divna si osoba! Zašto ti je potreban odgovor javnosti kad je dovoljno da vidiš da te tvoja djeca vole?" upitala ga je javno Fox, a nakon njezinog komentara on je fotografiju s najmlađim sinom uklonio s društvenih mreža.

Kad su se upoznali 2004., ona je imala tek 18, a on je napunio 30 godina. Među glumcima se tada rodila takva kemija da ih ništa nije moglo spriječiti da započnu ljubavnu vezu.

No, za Megan Fox i Briana Austina Greena, najpoznatijeg po ulozi Davida Silvera u teen seriji iz 90-tih "Beverly Hills", nije sve išlo kao po loju. Više puta su igrali toplo-hladno i čupali kartu razvoda. Nekoliko puta su se predomišljali zbog djece, a onda su ipak objavili svijetu da je došao konačan kraj.

Megan, koja s Brianom ima troje djece, na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" upoznala je 30-godišnjeg repera i zaljubila se preko ušiju, a u zajedničkom intervjuu nedavno je izjavila: "Mi smo zapravo dva dijela jedne duše. I to sam mu gotovo odmah rekla, jer sam to osjetila čim smo se upoznali".

image
Megan Fox i Machine Gun Kelly u spotu...
INTERSCOPE RECORDS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Za razliku od nje, 47-godišnji Brian Austin Green, izjavio je da će uvijek voljeti Meghan, ali da njihova veza više nije imala smisla, jer su se jednostavno počeli razilaziti u razmišljanjima. Dodao je i kako Machine Gun Kelly djeluje kao simpatičan mladić te napomenuo: "Vrlo je važno da se u ovom trenu nikog ne tretira kao zločinca".

Čitajte i:

Fokus Ipak mu je još stalo: Brian Austin Green 'zapaprio' Megan Fox i novom dečku na Instagramu

Fokus Definitivan kraj: Megan se javno ljubila s glazbenikom, a Brian zgranuo s odabirom nove partnerice

Fokus Brian Austin Green potvrdio razvod od Megan Fox nakon 10 godina braka: 'Tko zna je li ovo kraj'

Linker
19. travanj 2024 15:49