puca na sve strane

Holivudska lavina prekida: I glumac iz ‘Teorije velikog praska‘ praskinuo s majkom svog djeteta

Teška 2020. godina mnogima je donijela probleme i na privatnom planu, koji nisu zaobišli ni holivudska brda, gdje poznati parovi svako malo prekidaju. Najnovija vijest vezana je uz glumca Johhnyja Galeckija, najpoznatijeg po ulozi Leonarda u seriji "Teorija velikog praska".

U najnovijim vijestima o holivudskim prekidima, reflektori su upereni u Johnnyja Galeckija, koji je nakon više od dvije godine okončao vezu s partnericom Alainom Meyer.

45-godišnji glumac i mlada Alaina, koja je imala tek dvadeset godina kad su prohodali, roditelji su 11-mjesečnog sina Averyja, nad kojim će, kako navode strani mediji, nadalje imati zajedničko skrbništvo.

Detalji razvoda nisu poznati, no mlada manekenka ne krije kako je prije odluke u prekidu par prolazio kroz velike probleme.

image
Alaina i Johhny imaju 11-mjesečnog sina Averyja
Shutterstock Editorial/Profimedia

23. studenog ove godine na Instagramu je napisala: "Ovo je bila najteža godina mog života, s najgorim teškim trenucima i najljepšim lijepim, no čak i u najtamnijim satima, tu je bio zdrav dječak koji me trebao i pomogao mi da ostanem fokusirana i prizemljena".

23-godišnja manekenka sa sinom se trenutno nalazi u Nashvilleu, dok Johnny navodno dane provodi s Randyjem Houserom, čijem se bendu ranije pridružio.

Samo nekoliko sati prije nego je u javnosti odjeknula vijest o prekidu, Johnny je objavio fotografiju na Instagramu koja nema veze s njegovom obitelji.

Uz fotografiju na kojoj stoji na pozornici s mikrofonom u ruci: "Nedostaju mi gomile. Ostanite sigurni!"

Alaina i Johnny prvi puta su se na crvenom tepihu pojavili 2018. godine, a 2019. presretni su objavili kako čekaju dijete. Johhny je prriznao da se potajno nadao djevojčici, no da je bio presretan kad je doznao da čekaju dječaka.

TKO SE SVE RAZIŠAO U 2020. GODINI

Ova godina u ljubavnom smislu nikako nije bila blagonaklona prema slavnima. "Zbogom" su rekli Paris Jackson i Gabriel Glenn, Kelly Clarkson i Brandon Blackstock, Cole Sprouse i Lili Reinhart, Jamie King i Kyle Newman, Cara Delevigne i Ashley Benson, Kristin Cavallari i Jay Cutler, Lana Del Rey i Sean Larkin, i mnogi drugi.

Donosimo popis nekih od celebrity prekida o kojima se najviše pisalo u medijima:

Mary-Kate Olsen i Olivier Sarkozy

Nakon što je u javnost izašla stvarna priča o prekidu 33-godišnje Mary-Kate Olsen i 50-godišnjeg Sarkozyja, mnogi su stali na stranu glumice i dizajnerice, koja se sa sestrom Ashley proslavila još kao djevojčica, ulogom malene Michelle u "Punoj kući". Nakon četiri godine braka, Sarkozy je suprugu doslovce izbacio iz stana pa je usred karantene morala podnositi molbe sudu kako bi zaštitila svoja prava. Šuška se da je Mary-Kate žarko htjela djecu, a 50-godišnji polubrat francuskog predsjednika ne te da su se problemi zahuktali kad je svoju bivšu suprugu pozvao da provodi karantenu s njima i njegovim sinovima iz prvog braka.

image
Mary-Kate Olsen i Olivier Sarkozy
Shutterstock Editorial/Profimedia

Olivia Wilde i Jason Sudeikis

Glumački par sve je šokirao kad je nakon sedam godina naizgled skladne veze objavio vijest o razlazu. 36-godišnja glumica i 45-godišnji glumac izjavili su kako im je najvažnije održati dobre odnose zbog djece, 6-godišnjeg Otisa Alexandera i 4-godišnje kćerkice Daisy Josephine.

image
Jason Sudeikis i Olivia Wilde
Shutterstock Editorial/Profimedia

Anna Wintour i Shelby Bryant

Moćni duo u kojem su se nalazili legendarna urednica američkog Voguea i njujorški investitor, tiho su krenuli svatko svojim putem. Upoznali su se davne 1997. godine, kad su oboje bili u braku s drugim ljudima, a počeli hodati 1998. godine i uskoro postali jedan od najmoćnijih parova elite New Yorka.

image
Anna Wintour i Shelby Bryan
Shutterstock Editorial/Profimedia

Gerard Butler i Morgan Brown

Nakon 6 godina veze, slavni glumac Gerard Butler prekinuo je vezu s Morgan Brown. Stručnjakinja za nekretnine i glumac godinama su bili 'laka meta' paparazza jer su u javnosti često izmjenjivali nježnosti pa je mnoge iznenadilo da je došlo do zahlađenja u odnosu ovog 'vrućeg para'.

image
Gerard Butler i Morgan Brown
Shutterstock Editorial/Profimedia

Kate Beckinsale i Goody Grace

47-godišnja britanska glumica dio karantene je provela s mlađahnim dečkom Goodyjem Graceom, no kao par nisu dugo potrajali. Izvor blizak paru izjavio je da je 23-godišnji Goody "mlad i ima druge prioritete" te da Kate to "totalno kuži".

image
Kate Beckinsale i Goody Grace
Shutterstock Editorial/Profimedia

Cardi B i Offset

Reperica i reper razveli su se nakon tri godine braka. Cardi je Offseta odlučila ostaviti nakon skandala sa snimkom seksa, koji je otkrio da reperu nije jedina. Offset je pokušao sve kako bi majci svoje dvogodišnje kćerkice dao do znanja da se želi pomiriti, Cardi se nekoliko puta vratila, no na kraju se ipak odlučila za finalni prekid.

image
Cardi B i Offset
Shutterstock Editorial/Profimedia

Miley Cyrus i Cody Simpson

Nakon razvoda od glumca Liama Hemswortha, pjevačica Miley Cyrus brzo je pronašla utjehu u zagrljaju glazbenika Codyja Simpsona. Veza je potrajala 10 mjeseci, a zatim je pjevačica objavila kako je ponovno solo.

image
Miley Cyrus i Cody Simpson
Shutterstock Editorial/Profimedia
Linker
18. travanj 2024 03:31