još malo

Hana Huljić i Petar Grašo odabrali su ime svoje kćeri koja bi na svijet trebala doći vrlo skoro!

Zanimljivo je da je Danijela Martinović željela dati isto ime svom i Grašinom djetetu prije osam godina, no želja joj se nije ostvarila.

Do poroda najiščekivanijeg djeteta ove godine, prve prinove Petra Graše i Hane Huljić, još je ostalo tek nešto više od dva mjeseca, a sada se zna i kako će supružnici nazvati svoju kćerkicu.

Kako otkriva RTL Exkluziv, malena će se zvati Alba, a obitelj bi se trebala ovih dana useliti u renovirani Grašin stan u Splitu.

Gloria je u ožujku ekskluzivno doznala da će malena na svijet doći u srpnju, a sada se zna i točan datum - 23. srpnja. Petar, kako piše RTL Exkluziv, neće biti na porodu jer će tada nastupati na Fusion festivalu u Splitu uz svekara Tončija Huljića.

Čitajte i: Zna se termin poroda: Hana i Grašo naveliko se spremaju za dolazak prinove i preuređuju kuću

Inače, Alba je ime koje je bivša Grašina partnerica, glazbenica Danijela Martinović htjela dati njihovom djetetu.

image

Hana Huljić i Petar Grašo

BOZO VUKICEVIC/CROPIX

"Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovat'. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovu pokojnom djedu, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenadit. Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije", rekla je Danijela 2014. za IN Magazin, što znači da su Petar i Danijela već tada imali isplanirana imena za djecu.

Hana i Petar vjenčali su se 19. veljače u crkvi svetog Dominika u Splitu, a slavlje za tridesetak najuže rodbine i prijatelja organizirali su u bivšem Grašinom restoranu Adriatic u ACI marini.

Linker
22. travanj 2024 18:22