izvan fokusa
vrijeme da se krene

Goran Bare: 'Ova karantena je bila grozota, jedva čekam prvi koncert, poludjet ću'

Vitez slavonske ravni Goran Bare gostovao je u emisiji PopRock.hr i promovirao svoj novi singl "Rođen za suze".

"Ta pjesma mi je samo izašla iz glave. Brijem po gradu i uskomeša mi se nešto u glavi i onda brzo odjurim u gajbu i zapišem na prvi račun, papir koji vidim. Sutra pogledam, ako je dobro, dobro je, ako nije – nije", opisuje Goran Bare kako izgledaju njegovi trenuci inspiracije i kako je nastao novi singl.

Filip Gržinčić

Bare kaže da je novi album pri kraju, tj. da nije bilo pandemije, da bi već bio gotov. On je pjesme napisao, čeka još neke aranžmane. "Ova karantena je bila grozota, jedva čekam prvi koncert, poludjet ću, 13.8. na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. I album bi bio gotov, da nije bilo ove pandemije. Tako da će sada biti vani negdje na ljeto iduće godine", kaže Bare.

Njegov singl ima vrhunski spot koji je snimljen u Rijeci, na lokaciji napuštenih bazena na Školjiću koji su pružili savršenu kulisu za idejni scenarij. Filip Gržinčić o samom procesu snimanja kaže:

"Videobroj smo napravili u jednom danu, te iako se čini relativno jednostavnim, pokazao se podosta kompliciranim za izvesti pošto smo morali dopremiti kadu, vodu, stvoriti kišu i sve snimiti u relativno kratkom vremenu jer nije lako biti mokar baš cijeli dan. Goran je bio odličan i u svom stilu je savršeno odglumio i izveo sve naše zamisli."

Čitajte i:

Goran Bare bio je produktivan u karanteni: Singlom najavio novi studijski album

Predstavljena monografija kultnog glazbenika: O Goranu Baretu iz pera Aleksandra Dragaša

Goran Bare: 'Nisam ja nikakav celebrity ili kako se to već zove'

Linker
13. travanj 2024 00:54