Sestra Natalie Wood

Gnjusne optužbe za Kirka Douglasa stigle prekasno: ‘Seksualno je zlostavljao moju sestru‘

U Hollywoodu su svojedobno kružile glasine da je holivudski glumac Kirk Douglas zlostavljao Natalie Wood, a sada su memoari njezine sestre to i potvrdili.

Lana Wood, sestra pokojne glumice Natalie Wood u svojim memoarima tvrdi da je Natalie seksualno zlostavljao jedan od najpoznatijih glumaca svih vremena, pokojni Kirk Douglas. O tome progovara u knjizi opisujući detaljno što se dogodilo 1955. kada je njezina sestra snimala film 'Tragači'. Iako je sestri obećala da će čuvati njezinu tajnu, sada je odlučila progovoriti jer, kaže, više nikoga ne može povrijediti jer nisu među živima.

image

Natalie Wood i Lana Wood

MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Izgledalo je kao da je prošlo puno vremena prije nego što je Natalie ušla u automobil i probudila me kada je zalupila vratima. Izgledala je loše. Bila je jako raščupana i uzrujana, a ona i mama počele su šaptati jedna drugoj. Nisam ih mogla čuti ni razabrati što govore. Nešto loše se dogodilo mojoj sestri, ali što god da je bilo, očito sam bila premlada da mi se o tome priča. Prolazile su godine prije no što mi je sestra iznijela pravu istinu", napisala je Lana. Dodaje kako je u to vrijeme Kirk već bio velika zvijezda filmske industrije, a njezina sestra tek na početku karijere pa su se zbog straha ona i majka dogovorile da neće s time izlaziti u javnost niti ga prijavljivati.

Čitajte i: Izdržala je godinu dana bez njega: Preminula udovica Kirka Douglasa, obitelj se u žalosti dirljivo oprostila od nje

image

Natalie Wood

MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Povrijedio me, Lana. Bilo je to kao izvantjelesno iskustvo. Bila sam prestravljena, bila sam zbunjena", napisala je Lana sestrine riječi u svojoj knjizi.

Douglas nije krio da je nevjeran suprug i ženskaroš, a o tome je 2016. progovorila i glumica i plesačica Neile Adams. "Nisi mogao sjediti pored njega, a da njegova ruka ne klizi uz tvoju nogu", rekla je tada.

image

Kirk Douglas

MEDIAPUNCH/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Natalie Wood umrla je pod sumnjivim okolnostima, nestala je sa svoje jahte Splendour u noći 29. studenoga 1981., dok je sa suprugom Robertom Wagnerom i njihovim prijateljem Christopherom Walkenom obilazila otok Catalinu. Ekipa dokumentarca '48 Hours', koja se bavila ovim slučajem, kazala je da je jedan od svjedoka opisao kako je te noći čuo vrisku i zvukove razbijanja koji su dolazili iz kabine Wood i Wagenra, dok su drugi svjedoci kazali kako su vidjeli svađu muškarca i žene na krmi jahte. Slučaj je potresao Ameriku.

Čitajte i: Glumica i njezina svekrva oduvijek imaju vrlo poseban odnos: 'Divim ti se, naša kraljice'

Linker
13. travanj 2024 18:43