JAKOV SIMOVIĆ
LJUBAV

Glumica Tihana Lazović dečku i beogradskom kolegi posvetila objavu povodom druge godišnjice veze: ‘Kada će svadba?‘

Iako su u početku skrivali ljubavnu vezu, dvojac sada često na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije. Posljednje su si čestitali obljetnicu veze.

Iako su u početku skrivali ljubavnu vezu, dvojac sada često na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije. Posljednje su si čestitali obljetnicu veze.

Zadarska glumica Tihana Lazović i njezin beogradski kolega Branislav Bane Trifunović upoznali su se prije nekoliko godina na snimanju serije "Tajkun" na setu u beogradskom kafiću, a mediji su saznali kako je par zajedno kada su se skupa pojavili na premijeri filma "Ajvar" u prosincu 2019. godine. Otada ne skrivaju vezu, a Tihana je svojem životnom partneru posvetila i objavu na Instagramu jer ipak je poseban datum u pitanju. Slave drugu godišnjicu veze.

"Dvije su nam godine", napisala je uz zajedničku fotografiju gdje grli 12 godina starijeg odabranika. Istu fotografiju glumac je također podijelio na svojim društvenim mrežama te napisao kako i dalje broje godine. Tihani su u komentarima čestitale i kolegice, glumice Bojana Gregorić Vejzović i Helena Minić Matanić, a potkralo se i pitanje: "Kada će svadba?". Zadarska glumica na njega još uvijek nije odgovorila. U lipnju ove godine kroz smijeh je rekla kako ju je Branislav osvojio rakijom te da je u ovoj fazi života jako sretna.

Iako zaljubljena, nikada nije imala više posla. Prije ljeta u kinima se počeo prikazivati film "Zora" redatelja Dalibora Matanića, a na jesen je stiglo priznanje na filmskom festivalu u Lilleu gdje je serija u kojoj glumi, "Područje bez signala", proglašena najboljom na francuskom festivalu.

image
Na filmski festival u Veneciji išla je bez partnera.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Samo mjesec dana ranije, Glorija je ekskluzivno pratila njezin filmski uspjeh u Veneciji, na tamošnjem filmskom festivalu gdje je stigla na premijeru filma u kojem glumi. "Paunov raj" talijanski je film redateljice Laure Bispuri, a osim iznimnim glumačkim talentom, brojne je svjetske medije osvojila i svojim odjevnim kombinacijama, s bijelom haljinom kuće Valentino i odijelom modnog brenda Lokomotivo.

Čitajte i: Neumoljiv ritam! Tihana Lazović otkrila što su ona i njezin dečko Branislav Trifunović htjeli izbjeći u Veneciji

Pitali smo je zašto njezin partner Branislav nije bio s njome u Italiji, a Tihana je rekla kako je festivalski ritam neumoljiv. Od odlaska iz hotela u sedam ujutro do povratka iza ponoći, Tihana je obavljala niz obveza, od fotografiranja i davanja intervjua preko svečane premijere do zabave za filmsku ekipu u baru uz plažu. U takvim trenucima partneru preostaje samo da sjedi sa strane i čeka, a to su i Tihana i Branislav željeli izbjeći, ispričala nam je glumica.

image
Tihana Lazović u Veneciji
ALFONSO CATALANO/SGP/PROFIMEDIA ALFONSO CATALANO/SGP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tihana Lazović na premijeri filma na venecijanskoj Mostri: 'Ne sjećam se kada sam ovako bila uzbuđena'

Linker
29. travanj 2024 01:15