Ian West / PA Images / Profimedia
Mlađe je slađe

Glumica ponovno ljubi: Slavnoj 'vampirici' srce je zagrijao 24 godine mlađi roker

Nakon prekida s 20 godina mlađim Peteom Davidsonom, Kate Beckinsale ponovno je našla mlađahnog partnera koji je samo godinu dana stariji od njezine kćeri.

Čini se da se 46-godišnja glumica Kate Beckinsale, poznata po ulogama u filmovima "Underworld" i "Pearl Harbor", slaže s onom frazom "mlađe je slađe". Ako nikako drugačije, to posljednjih godina dokazuje izborom partnera koji su redom 20 ili više godina mlađi od nje.

Nakon što je u travnju prošle godine prekinula četveromjesečnu vezu s 20 godina mlađim Peteom Davidsonom, ponovno ju je osvojio mlađi muškarac s kojim je uhvaćena kako šeće psa u Los Angelesu.

Riječ je o 22-godišnjem rokeru Goodyju Graceu s kojom se držala za ruke, a par se nekoliko puta i poljubio na očigled svih prisutnih pa stoga njihova veza više nije tajna.

Još zanimljivija činjenica je ta što je Grace samo godinu dana stariji od njezine kćeri Lily Sheen koju je dobila u vezi s britanskim glumcem Michaelom Sheenom s kojim je bila od 1995. do 2003. godine. Nakon njega bila je 12 godina u braku s redateljem Lenom Wisemanom od kojeg se rastala 2016.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Kate Beckinsale and Pete Davidson can't keep their hands off each other as they are seen arriving to Madison Square Garden. The couple are seen walking arm in arm to the venue.

Pictured: Kate Beckinsale and Pete Davidson

BACKGRID USA 3 MARCH 2019, Image: 417027608, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Kate Beckinsale i Pete Davidson.

Osim s Peteom Davidsonom, Beckinsale je posljednjih godina ljubovala s komičarom i glumcem Jackom Whitehallom i komičarom Mattom Rifeom koji je nakon prekida s glumicom komentirao njezinu tada novu vezu.

"Savjet za Petea? Kao muškarac muškarcu... bježi", rekao je Rife za TMZ. Potom je malo ublažio rečeno, pa je dodao: "Uživaj. Uživaj dok možeš. Nadam se da su oboje sretni i da će uspjeti uspostaviti dobar odnos. I jednom i drugom želim sve najbolje. Nemam neki poseban savjet, neka samo bude oprezan".

Čitajte i:

Linker
20. travanj 2024 08:22