Specijalna emisija

Glumica kod supruge pred kamerama ispričala kako je obitelji priznala da je gej: Mislila sam da sam ubila baku

Ellen DeGeneres nedavno je snimila posljednju epizodu svog The Ellen Showa, a te posebne emisije prikazivat će se narednih mjeseci, u jednoj od njih ugostila je i svoju voljenu suprugu Portiu De Rossi.

Jedna od omiljenih TV voditeljica održala je sasvim posebnu emisiju, Ellen DeGeneres ugostila je svoju suprugu Portiu de Rossi u jednoj od posljednjih epizoda svog talk showa. U emisiji su 49-godišnja glumica i 64-godišnja voditeljica razgovarale o ranim danima svoje veze. Voditeljica je posebno istaknula priču svoje supruge o tome kako je otkrila svojoj 99-godišnjoj baki da je u vezi sa ženom.

Portia je prvo opisala svoju blisku vezu s bakom, istaknula je i to da su rođene na isti dan. Glumica, koja je 13 godina u vezi s populanom komičarkom kazala je i da je njena baka Australka bila velika obožavateljica hit serije 'Ellen', koja se emitirala od 1994. do 1998. "Nije prošuštala epizodu, sve dok Ellen nije priznala da je gej", prisjeća se Portia.

Dodala je da je ona u tom trenu već bila sigurna u svoju seksualnu orjentaciju, odnosno da je gej, ali da i dalje voli svoju baku.

Australska glumica preselila se u SAD zbog karijere, a tamo je započela i vezu s Ellen. Tijekom jedne posjete obitelji u Australiji, Portia je sjela kraj bakine stolice kraj njenih nogu, tada ju je baka pitala je l' ima nekog posebnog.

Čitajte i: Kraj jedne TVere: Emotivan oproštaj Ellen DeGeneres od dugogodišnjeg showa

Bakina ljubav

"Tada je već moja mama trebala reći baki da sam s Ellen i znala je da živimo zajedno. Rekla sam: 'Bako ja sam s Ellen.' Kazala je na to: 'Alan? Tko je Alan?'", publika se u studiju počela smijati a Portia je još jednom naglasila da je baka u tom trenu imala 99 godina.

image

Ellen i Portia u braku su 13 godna.

GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

"A ja sam joj rekla da zna kako živim s Ellen. A ona mi je odgovorila kako se cijelo to vrijeme brine da se lezbijka upucava njenoj unuci. Zatim je doslovno stavila svoju glavu u dlanove, pola minute bila je potpuno tiha. Pomislila sam: 'To je to, ubila sam baku'", prepričala je Portia.

U tom se trenutku glumica zabrinula da je baki pozlilo. "A onda me samo pogledala i rekla: 'Pa, jednako te volim", završila je priču Portia.

Njena supruga Ellen kazala je da je prelijepa stvar da je netko u njenoj dobi promijenio mišljenje o istospolnim vezama. Slavna TV voditeljica nedavno je snimila posljednju epizodu svog The Ellen Showa, a te posebne emisije prikazivat će se narednih mjeseci, u jednoj od njih ugostila je i svoju voljenu suprugu. Ellen i Portia u braku su 13 godina.

Linker
16. travanj 2024 20:21