S pozornice u eter

Giuliano uživa na novom poslu, kolege ga naveliko hvale: ‘Rijetko ostajem bez teksta‘

Kako je najavljivao krajem travnja, splitski pjevač postao je radijski voditelj na Radiju Dalmacija, gdje vodi svoj večernji show i pritom se jako dobro zabavlja.

- Moram priznati da je lakše dva sata pjevati nego pričati - kaže splitski pjevač Giuliano Đanić (48), koji od početka svibnja svake srijede u 20 sati na Radio Dalmaciji vodi emisiju ‘Večernji show s Giulianom’.

Osim u ‘ćakuli’ s osobama iz javnog života, slušatelji mogu uživati i u glazbi po Giulianovu izboru, a prve reakcije više su nego pozitivne.

Čitajte i: Nakon Cetinskog i Giuiliano našao novi posao: ‘Jedna su mi se vrata privremeno zatvorila, ali druga su se otvorila‘

- Kolege s radija već su mi dulje vrijeme nudili angažman jer su smatrali da sam idealan za voditelja. Volim se šaliti i rijetko ostajem bez teksta - smije se pjevač, dodajući da novi posao ne znači kraj njegove glazbene karijere.

image
'Večernji show s Giulianom' pratite svake srijede u 20h na Radiju Dalmacija.
PROMO

Štoviše, nedavno je završio novi album, s čijom promocijom kreće čim se smiri situacija s pandemijom.

"Zbog ove situacije s koronom, kao pjevaču, jedna su mi se vrata privremeno zatvorila, ali druga su se otvorila. Znate kako kažu, život piše romane, a ja vjerujem da ovo nije samo jedno poglavlje, jer radio spaja moju ljubav prema glazbi i dobroj zabavi. Radio Dalmacija je sastavni dio mog života, kao i većine Dalmatinaca.

Slušao sam je još na početku karijere i nervozno čekao hoću li čuti svoju pjesmu, a sada na tom radiju imam svoj show! Pripremam se već neko vrime za ovu, novu ulogu i već sam toliko uzbuđen da ne mogu dočekat' da sve krene. Osjećam malu tremu, ali onu pozitivnu", poručuje Giuliano.

Linker
19. travanj 2024 08:42