CHRIS NOTH

Faci se loše piše: Još jedna žena tvrdi kako ju se napastovao, kada je imala svega 18 godina

Ovaj tjedan već su istupile dvije žene koje tvrde kako ih je zvijezda serije ‘Seks i grad‘ silovala. Chris Noth je rekao kako su oba spolna odnosa bila sporazumna, a sad se oglasila i treća žena, koja tvrdi kako ju je napastovao kada je imala svega 18 godina i radila kao konobarica u restoranu.

Taman kad je njegov fikcijski lik došao u središte pozornosti u nastavcima kultne serije "Seks i grad", Faca, odnosno holivudski glumac Chris Noth samo nekoliko dana nakon proživljava pravu agoniju koju beskompromisno niječe. I treća žena istupila je u medije te tvrdi kako ju je glumac seksualno napastovao, piše People.

U izvješću koje je u petak objavio Daily Beast, žena koja je željela ostati anonimna, ali je koristila pseudonim Ava, izjavila je da ju je glumac seksualno napao dok je radila u restoranu u New Yorku 2010. godine. Šokantno je da je tada imala svega 18 godina. Noth je napravio isto kao i s prethodne dvije optužbe, odnosno, sve je negirao.

image

Chris Noth na premijeri 'I samo tako'

MARION CURTIS/STARPIX FOR HBOMAX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Priča je potpuna izmišljotina, a navodni izvještaji čitaju se kao loša fikcija", rekao je predstavnik Notha u medijima.

Nakon njihovog upoznavanja, Ava tvrdi da su ona i Noth "razgovarali o njezinoj karijeri i rodnom gradu Torontu" za stolom u restoranu, dok ju je on više puta vukao u svoje krilo dok ju je pipao i "pritiskao na spolovilo". Prema Avi, Noth je pritom stalno ponavljao: "Volim Kanađanke".

Na kraju svoje smjene, Ava tvrdi da je otišla u ured svog menadžera da dobije plaću za tu večer, a Noth ju je slijedio. Tada ga je, kaže, smatrala "neurednim", "teškim" i "snažnim".

"U početku se činilo kao da sam ja sama jedina osoba u svemiru koja me čuje kako govorim "ne", rekla je te objasnila kako ju je glumac nabio na stol te ju poljubio. Prema njezinim riječima, zatim su se razišli jer ga je uspjela odgovoriti od čina na način da mu je rekla kako će se naći negdje drugdje i nastaviti. Noth je došao do njezinog broja, poslao joj poruku i tražio njezinu adresu da pošalje auto po nju, ali ona tvrdi da nikada nije odgovorila.

image

Chris Noth i Sarah Jessica Parker

LANDMARK MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Facu iz 'Seks i grada' optužile za silovanje: Istupile dvije žene koje su prošle traumatično iskustvo, a on sve niječe

Ovog tjedna već su dvije žene iznijele optužbe za seksualno zlostavljanje. Prvi incident se navodno dogodio u Los Angelesu 2004. godine, a drugi u New Yorku 2015. Noth tvrdi kako su susreti bili "sporazumni".

Linker
24. travanj 2024 10:26