BRAK NIJE ZA NJEGA

Ekspresni razvod slavnog oskarovca od 30 godina mlađe supruge

Proslavljeni američki glumac podnio je papire za razvod od dvostruko mlađe partnerice. Javnost još uvijek ne zna razlog takve odluke, no to ne čudi jer je Tim Robbinson sve važne životne odluke donosio u strogoj privatnosti.

Oskarovac Tim Robbins (62), dobitnik Akademijinog kipića za ulogu u filmu "Mistična rijeka" podnio je zahtjev za razvod braka od supruge Gratiele Brancusi, rumunjske PR stručnjakinje, koja je od njega mlađa trideset godina. Proslavljeni američki glumac, redatelj, scenarist, producent i glazbenik i njegova dvostruko mlađa partnerica prvi put su se u javnosti zajedno pojavili u veljači 2018. na premijeri HBO-vog serijala "Here and Now" (Ovdje i sada), u kojem je Tim Robbins igrao glavnu ulogu - oženjenog sredovječnog profesora filozofije u krizi identiteta, koji smisao traži u aferama s lokalnim lakim ženama.

image
Tim Robbins and Gratiela Brancusi u danima sreće
FOTOGRAFIJE: ANGELA WEISS AFP

Što je presudilo njihovoj vezi zasad nije poznato, jer je Tim Robbins svoj privatni život uvijek nastojao držati dobro skrivenim od medija. Tako javnosti čak nije poznat niti datum njegova vjenčanja s Gratielom Brancusi, koja - premda mu je jedina zakonita - sigurno nije najvažnija žena u njegovom životu.

To posebno mjesto pripada glumici Susan Sarandon (74), koju je Robbins upoznao na snimanju filma Bull Durham 1988. Bila je to ljubav na prvi pogled, pa su već iduće godine dobili sina Johna Henryja (31), a kasnije i Milesa Guthrieja (29), glazbenika. Zajedno su podigli i njezinu kćer Evu Amurri Martino (35) iz veze s redateljem Frankom Amurrijem, kojeg su isto tako uključili u svoju modernu funkcionalnu obitelj. Evine dvije kćeri glumac danas smatra svojim unukama, koje kao svaki djed nastoji razmaziti.

image
Susan Sarandon i Tim Robbins iz vremena dok su bili u braku
FOTOGRAFIJE: GABRIEL BOUYS AFP

"Njihovoj sreći nema kraja kad im potajno dam čokoladicu prije ručka, a ja se tome podjednako veselim, baš kao i one", izjavio je glumac, koji će nakon razvoda imati još više vremena da se posveti djevojčicama - trenutačno najvažnijim ženama u njegovom životu.

Linker
13. travanj 2024 10:06