To se zove bračna odanost!

Dugo ju je nagovarao: Nećak velikog Olivera u novom spotu htio samo svoju suprugu

Petar Dragojević ovih dana promovira svoju novu pjesmu ‘Samo jednom‘. Riječ je o ljubavnoj baladi za koju je već snimio i spot, a po prvi put ispred video kamere je zbog toga stala i njegova supruga Andrea.

Ako je suditi prema prvim reakcijama na njegovu novu pjesmu Samo jednom, Petar Dragojević nastavlja nizati ljubavne hitove. Kako je rekao za naš portal, pjesma je u samo tjedan dana od premijere već došla do srca njegovih obožavatelja.

"Ovo je jedna vrlo lagana i emotivna skladba, čija je poruka da samo jednom zavoliš nekoga onako iskreno i jako, najjače”, kazao nam je splitski glazbenik, koji je novu pjesmu predstavio prošli tjedan.

Petar nam je rekao i da je Samo jednom, za razliku od njegovih najpoznatijih ljubavnih pjesama Prva i jedina te Otvoren prozor, za njega vrlo osobna jer u spotu glumi njegova supruga Andrea.

image

Petar i Andrea Dragojević zajedno su snimili spot.

PRIVATNI ALBUM

"Spot je spreman i samo je pitanje dana kada će biti prikazan. Suprugu sam dugo molio da pristane glumiti u njemu. Nikako se nije dala nagovoriti i baš me namučila”, našalio se Petar, koji je od prvog dana kao glumicu u spotu vidio jedino Andreu. A za to je, kaže, imao itekako dobar razlog.

Čitajte i: Uoči koncerta u sjećanje na Olivera, Petar Dragojević otkriva kako razmišlja o šestom djetetu

Obiteljski ljudi

"Kako je ovo ljubavna pjesma, sve se u spotu vrti oko zagrljaja i poljubaca. A nisam mogao zamisliti da pred kamerama ljubim neku drugu ženu, osim svoje”, povjerio nam je kroz smijeh 42-godišnji Splićanin.

Nećak legendarnog Olivera Dragojevića i inače slovi za pravog obiteljskog čovjeka. On i pet godina mlađa Andrea u kolovozu će proslaviti 16 godina braka, a zajedno imaju petero djece - sinove Davida, Emanuela, Jonu i Nou te kćerkicu Deborah.

"Andreu sam upoznao u jednom lokalu u Splitu. Prije braka, kao par smo skupa bili pet godina. Iako mi je najveća podrška u karijeri, ne voli biti pod svjetlima reflektora. No, zato obožava djecu te je nedavno upisala studij za predškolski odgoj”, otkrio nam je Petar, koji nam se pohvalio da se Andrea, unatoč neiskustvu, super snašla pred kamerama te oboje jedva čekaju skorašnju premijeru spota.

Linker
19. travanj 2024 23:58