POP IKONA DANAŠNJICE

Dua Lipa bogatija no ikad: ‘Mlada pjevačica niže singlove i poslovne suradnje, a uskoro kreće i na turneju‘

Njena karijera penje se uzlaznom putanjom otkad je stupila na scenu 2015. godine, a njezin singl ‘Levitating‘ prošlog tjedna proglašen je pjesmom broj 1 na američkim top listama za 2021. godinu.

Dua Lipa (26) je učvrstila svoju poziciju jedne od najvećih i najbogatijih ikona popa nakon što je udvostručila svoje bogatstvo na gotovo 50 milijuna funti, piše The Sun.

Pjevačica hitova One Kiss, New Rules i Don't Start Now doživjela je porast svog bogatstva s 24,5 milijuna na visokih 47,2 milijuna funti.

Prošle je godine ostvarila godišnju zaradu od 22,7 milijuna funti, što je ekvivalentno 1,9 milijuna funti mjesečno ili 62.200 funti dnevno - što je 546.116 kuna.

image

Dua Lipa

DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Osim što je zaradila bogatstvo od prodaje glazbe 26-godišnja Dua ima 28 milijuna funti imovine u svojoj tvrtki Dua Lipa Live LLP, prema financijskim dokumentima podnesenim u Companies HouseU.

Njena karijera penje se uzlaznom putanjom otkad je stupila na scenu 2015. godine, a njezin singl 'Levitating' prošlog tjedna proglašen je pjesmom broj 1 na američkim top listama za 2021. godinu.

Pjesma je predstavljena na njezinom albumu 'Future Nostalgia', koji je bio najprodavaniji novi album godine u UK-u u 2020. godini, a u listopadu je suradnja sa Sir Eltonom Johnom na pjesmi 'Cold Heart', postala njezin treći broj 1. single u njezinoj domovini.

image

Dua Lipa u Versaceu

MARCO BERTORELLO/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Dua Lipa nova je Versace djevojka: Ne zna se tko je uzbuđeniji zbog suradnje na koju se dugo čekalo

Također, mlada pjevačica je ove godine potpisala unosne ugovore s vodom Evian i Yves Saint Laurentom, nosila je reviju modne kuće Versace, a sad je potpisala ugovor i s Pumom.

Dua, koja je rođena u Londonu, svoju turneju Future Nostalgia koja će trajati 73 dana započinje u veljači u Miamiju. Ove godine turneja se trebala održati u isto vrijeme ali je odgođena.

No, modna je ikona u međuvremenu naporno radila na svom trećem studijskom albumu.

Govoreći na Pop Shop Podcastu u SAD-u ranije, rekla je: “Stvarno sam uzbuđena. U studiju se osjećam kao kod kuće. Ne postoji mjesto gdje bih radije bila" te nastavila: “Dakle, tijekom ovog vremena dok sam bila kod kuće u Londonu, bilo je jednostavno nevjerojatno iskustvo pisati nove pjesme, eksperimentirati i isprobavati nove stvari. Bilo je jednostavno divno", zaključila je.

U Novoj godini lansirat će i vlastiti bilten pod nazivom 'Service 95' te podcast pod nazivom 'At Your Service' kako bi se približila svojim obožavateljima.

image

Dua Lipa i Anwar Hadid

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Čitajte i: Svaki dan nova modna lekcija: Dua Lipa neobičnim stajlingom ponovno privlači pažnju

"Želim učiniti aktivizam dostupnim ljudima koji se žele uključiti i pomoći. To je nešto što mi je jako važno", rekla je te dodala: "Dakle, moći probiti tu barijeru - stvoriti sadržaj koji je stvarno lako pratiti i koji bi mogao pomoći ljudima - bilo bi nevjerojatan pothvat".

“I također želim da svi osvijetlite umjetnike, dizajnere i glazbenike i sve ljude u kreativnom umjetničkom polju. Mi vam svi služimo", rekla je.

Dua Lipa je trenutno u vezi s modelom Anwarom Hadidom (22), mlađim bratom supermodela Belle i Gigi Hadid.

Linker
19. travanj 2024 04:29