Spisateljica Milana Vlaović i suvlasnik agencije Pepermint Boris Kovaček
 Vedran Peteh
svadba u laubi

Druga sreća Milane Vlaović: Ljubav je okrunila brakom

Veliko slavlje za obitelj i prijatelje pripremili su Milana Vlaović i Boris Kovaček u zagrebačkoj kući za ljude i umjetnost – Laubi i to s velikim razlogom: Izrekli su sudbonosno ‘uzimam’

Nema sumnje kako će ove subote u zagrebačkoj Laubi biti velika fešta, posebno kada za DJ pult stane mladoženja Boris Kovaček – strastveni zaljubljenik u glazbu koji danas nije skrivao sreću kada je u haljini Matije Vuice ugledao svoju mladenku Milanu Vlaović. 47-godišnja spisateljica i Glorijina kolumnistica i dvije godine mlađi direktor agencije Pepermint zaljubili su se prije četiri godine, a ljubav ni tada nisu pokušavali sakriti. Ona je još veća jer je podržavaju i njihova djeca koju imaju iz prijašnjih veza – Borisov sin te Milanina kći Nika i sinovi Mario i Stjepan koje ima iz braka s bivšim nogometašem Goranom Vlaovićem s kojim je dijelila 18 bračnih godina.

Šarmantni Banjalučanin i zgodna Metkovka poznaju se dugi niz godina, a radili su zajedno i na nekoliko projekata pa ne čudi što je među njima planula ljubav. Imaju brojne zajedničke prijatelje koji su s njima i večeras proslavili ljubav među kojima su i dugogodišnji Borisov prijatelj Tomo Ricov kojega je odabrao za vjenčanog kuma i Milanina prijateljica i kuma Ana Petričić Gojanović.

Detalje vjenčanja ekskluzivno donosi magazin Gloria.

Linker
13. travanj 2024 08:24